Μόνο στο LesvosPost: Το ξέρατε;: Η Λέσβος έχει την δική της εκπρόσωπο στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor του ΣΚΑΙ

Το Survivor έχει γίνει συνήθεια. 

Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει με αγωνία την προβολή των νέων επεισοδίων, με αποτέλεσμα να του χαρίζει απίστευτα ποσοστά στα νούμερα τηλεθέασης. Οι παίκτες του παιχνιδιού έχουν αποκτήσει τους δικούς τους θαυμαστές, οι οποίοι τους στηρίζουν είτε στα social media, είτε για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Μια από τις παρουσίες που έχουν ξεχωρίσει στο Survivor με την ομαδα των διάσημων είναι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία ήταν αθλητικογράφος στον ΣΚΑΙ πριν μπει στο παιχνίδι. Μια δυναμική γυναίκα που της αρέσουν οι προκλήσεις γι’ αυτό και δείχνει να αντέχει στις αντίξοες συνθήκες του παιχνιδιού.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παρουσιάστρια και αθλητικογράφος. Έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση ενώ έχει ασχοληθεί πολύ και με τον στίβο. Της αρέσει το surf και το Pole Dancing. Αγαπάει πολύ την μαγειρική και τα social media. 

Σύμφωνα με την στήλη Life Style του LesvosPost.com η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει καταγωγή από την Λέσβο και συγκεκριμένα από το ορεινό χωριό Φιλια….

Όπως αποκλειστικά μάθαμε ο πατέρας της Ευρυδίκης κατάγεται από την Φιλια και δεν είναι λίγες οι φορές που η πανέμορφη και sexy παρουσιάστρια έχει επισκεφτεί το νησί μας για διακοπές κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο… Αξίζει να σημειώσουμε ότι και ο πατέρας της δουλεύει στον ΣΚΑΙ.

Η Λέσβος λοιπόν έχει την δική της Survivor στον Άγιο Δομίνικο