Ρεπορτάζ L.P: Πλήθος κόσμου στον αγιασμό των υδάτων στο καρνάγιο της Επάνω Σκάλας- 7 κολυμβητές έπεσαν στα παγωμένα νερά (VID, PICS)

Παρουσία πλήθος κόσμου και εκπροσώπων των στρατιωτικών και τοπικών αρχών πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των Θεοφανείων στην Επάνω Σκάλα από τις ενορίες των Αγίων Νικολάου, Θεοδώρου και Γεωργίου.

Αγιασμό των υδάτων στο παλιό λιμάνι της Μυτιλήνης και συγκεκριμένα στην περιοχή «Καρνάγιο», πραγματοποίησε ανήμερα των Φώτων το μεσημέρι, από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Η Επάνω Σκάλα». 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Ενορίες των εκκλησιών Αγίου Νικολάου, Αγίου Γεωργίου και Αγίου Θεοδώρων.

Ο κάλος καιρός που επικρατεί σήμερα σε όλη την Λέσβο ήταν η αφορμή πλήθος κόσμου να κατέβουν στο καρνάγιο και να παρακολουθήσουν τον αγιασμό των υδάτων.



Στη θάλασσα βούτηξαν συνολικά 7 άτομα.

Μετά το πέρας του αγιασμού πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου «Η Επάνω Σκάλα» ενώ στον κόσμο μοιράστηκαν μέσω δωρεάν λαχνών πλούσια δώρα που διέθεσαν επιχειρηματίες και φορείς της Λέσβου.

Η κάμερα του LesvosPost βρέθηκε στον αγιασμό των υδάτων στην Επάνω Σκάλα Μυτιλήνης και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα… Στην LesvosPost WEB TV μίλησαν και ο πρόεδρος του συλλόγου κος Βενετας, ο δημοτικός σύμβουλος κος Στεργίου και η αντιπεριφερειάρχης κ Καλλιόπη Γόμου Πρωτογερακη..


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ