Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση της περιοχής “Καλλιθέα – Μαύρα Σίδερα” Μυτιλήνης για την εκλογή Τοπικού Συμβουλίου

Τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 6 μ.μ. στο 4ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης


Στην κοινή σύσκεψη της 11ης Δεκεμβρίου 2017 των προσωρινών – αρχικών τοπικών  συμβουλίων των 11 ευρύτερων συνοικιών της Μυτιλήνης, που πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δ/Κ Μυτιλήνης Πάνου Πίτσιου, αποφασίστηκε ότι με ευθύνη των συμβουλίων αυτών, θα προγραμματιστούν άμεσα ανοιχτές λαϊκές συνελεύσεις στην κάθε περιοχή της πόλης.

Κατόπιν της απόφασης αυτής, το προσωρινό συνοικιακό συμβούλιο της περιοχής “Καλλιθέα – Μαύρα Σίδερα”, προσκαλεί τους δημότες της εν λόγω περιοχής, σε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 6 μ.μ. στο 4ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης (Αγία Φωτεινή).    

Τα θέματα της πρώτης αυτής λαϊκής συνέλευσης, είναι:

Συζήτηση για τρέχοντα ζητήματα και γενικότερα προβλήματα της περιοχής – Προτάσεις.

Καθορισμός επίσημου Τοπικού Συμβουλίου της περιοχής “Καλλιθέα – Μαύρα Σίδερα”.            

Υπενθυμίζεται ότι το επίσημο τοπικό – συνοικιακό συμβούλιο της περιοχής, μόλις συγκροτηθεί θα λειτουργεί αυτόνομα και ο ρόλος του θα είναι να συγκεντρώνει, να καταγράφει και να ταξινομεί τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον κάθε δημότη και την κάθε γειτονιά, προτείνοντας τις βέλτιστες λύσεις προς τη Δημοτική Κοινότητα και τις αρμόδιες Αντιδημαρχίες του Δήμου. Επιπλέον θα έχει τη δυνατότητα να εισηγείται και νέες προτάσεις, σχετικά με τη βελτίωση – αναβάθμιση της αισθητικής εικόνας της περιοχής, καθώς και την εν γένει ανάπτυξή της.    

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι δημότες της περιοχής ““Χάλικες (Κάτω, Μεσαίος, Πάνω)”, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Δ/Κ Μυτιλήνης (τηλ. 22510 22143, email: syndesmos1954@otenet.gr, υπεύθυνοι Γιώργος Καρίνος, Βασίλης Χατζηελευθερίου).  

Το προσωρινό Συμβούλιο της περιοχής,
Αγγέλα Γαλετάκη, Αικατερίνη Καρίνου, Σπύρος Κοκιούσης,
Παναγιώτης Σπυρέλλης, Βαγγέλης Χατζημανώλης.