«Με έναν καφέ … Δημιουργούμε!» με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμα μία συνάντηση ενημέρωσης του Φορέα Τουρισμού Μολύβου

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου


Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Γοργόνα στον Μόλυβο,  άλλη μία συνάντηση ενημέρωσης και διαλόγου με τον τίτλο
Με έναν καφέ … Δημιουργούμε !

Η συνάντηση ξεκίνησε με ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Φορέα Μόλβαλη Νικόλαο για τις προωθητικές ενέργειες προβολής που γίνονται αυτό τον μήνα στην Γερμανία και ειδικότερα στο Ντίλσεντοφ και στο Μόναχο με δαπάνη των μελών, τις κινήσεις που γίνονται και αφορούν την τουριστική ανάκαμψη της Λέσβου και παράλληλα έγινε συζήτηση και αναδείχθηκαν τα ζητήματα και το έλλειμμα των συνεργασιών σε τοπικό επίπεδο που έχουν να κάνουν με το γενικότερο πλάνο της προώθησης της Λέσβου ως προορισμό.

Στη συνέχεια το μέλος του Δ. Συμβουλίου Βατή Αφροδίτη υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Φορέα και μέλος της ομάδας για το νέο φεστιβάλ Ευεξίας παρουσίασε την δομή του φεστιβάλ και το πλάνο των δράσεων και των εκδηλώσεων που θα περιλαμβάνει. Το νέο φεστιβάλ το οποίο επίσημα θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα έχει σκοπό να αναδείξει άλλη μία ειδική κάθετη (εναλλακτική ) αγορά μέσα από τον σχεδιασμό που έχει εκπονηθεί και υλοποιείτε από το δίκτυο εδώ και 6 χρόνια, σύμφωνα με το brand Lesvos THEOTHERAEGEAN για την ανάδειξη της Λέσβου ως Διακριτό Τουριστικό Προορισμό.


Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση και την ενημέρωση από τον Παπουτσάνη Παύλο υπεύθυνο ασφαλειών της Ιντεραμέρικαν του προγράμματος για την ομαδική ασφάλιση υγείας των μελών του Φορέα Τουρισμού Μολύβου για το οποίο συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Για το πρόγραμμα ασφάλειας που έχει επιλεγεί από το Δ. Συμβούλιο, με πολύ ευνοϊκούς και οικονομικούς όρους μπορούν να εγγραφούν όσοι είναι μέλη του δικτύου και ήδη έχει ξεκινήσει η προεγγραφή στην ειδική φόρμα που έχει αποσταλεί.