Τσαγκαρης Βασίλης «Δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο την τωρινή λειτουργία της ΕΠΣ Λέσβου»

Επιστολή με την οποία διαχωρίζει την θέση του από τις αποφάσεις που λαμβάνει η ΕΠΣ Λέσβου και ο πρόεδρος της Κ. Ψαροπουλος απέστειλε στον πρόεδρο αλλά και στα ΜΜΕ το τακτικό μέλος της ΕΠΣ Β. Τσαγκάρης.


ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ-ΛΗΜΝΟΥ

Κύριε Πρόεδρε, εβρισκόμενος σε απόλυτη νηνεμία σας γνωρίζω την αμετάκλητη απόφασή μου να διαχωρίσω τη θέση μου για το υπόλοιπο της θητείας μας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου και Λήμνου.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης μου (για το τρόπο λειτουργίας της διοίκησης το τελευταίο εξάμηνο) ήταν το τελευταίο θέατρο του παραλόγου που ενώ είχα (μετά από πολύ καιρό) τοποθετηθεί παρατηρητής σε αγώνα Α' κατηγορίας χθες Κυριακή 21/1/2018, ετσιθελικά στη θέση μου μπήκε νεόκοπος συνάδελφος του περιβάλλοντος σας, ο οποίος τη τελευταία στιγμή (!!!!!) τοποθετήθηκε εκ νέου σε οικονομικό επόπτη (θεού Κύριε) στο χθεσινό (Κυριακή) αγώνα Γ΄ Εθνικής του Αιολικού και παρατηρητής στον αρχικό ετσιθελικό ορισμό του μπήκε ο φροντιστής του γηπέδου !!! Κριτήριο στα κοινά του ποδοσφαίρου για μ'ένα δεν είναι τα 20,00€ ούτε τα 50,00€, ούτε τα 60,00€, της αποζημίωσης παρατηρητών-οικονομικών εποπτών. Άλλωστε το έχω αποδείξει με την επιστροφή των χρημάτων στις ομάδες στους ελάχιστους (4 ή 5) αγώνες που έχω ορισθεί.

Και φυσικά ούτε είμαι καριερίστας-επαγγελματίας παράγοντας. Φάρος μου για μ'ένα είναι η ανιδιοτελής προσφορά στα σωματεία της Λέσβου ή της Λήμνου, ο σεβασμός στους εαυτούς μας, στους θεσμούς και στους παράγοντες τους οποίους πολλές φορές ξεχνάμε, κοιτώντας "μόνο το δέντρο και όχι το δάσος". Με γνώμονα " Όποιος ελεύθερα συλλογάται , συλλογάται καλά". Θα έχω δημόσιο λόγο σε όλα τα καλός ή κακώς κείμενα.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ