GGO

OYZO

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Χάθηκε θησαυρός μεγάλης αξίας στον Μολυβο- Άφιξη καταξιωμένου επιστήμονα και ερευνητή στην Λέσβο

 Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ανακοινώνει το 5ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Μολύβου που θα γίνει στις 9-11 Φεβρουαρίου 2018 .

ΑΦΙΞΗ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ & ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ.

Πυκνιοί καπνιοί, μαύρα σύννεφα, η βρόχα να πέφτει Night through και το «πού πάω πάλι να μπλέξω» εμποδίζουν εδώ και μέρες  τον διάσημο ερευνητή και από μικρό επιστήμονα Βάβου Ρόκα να προσγειωθεί στο νησί.

Τελικά , τα κατάφερε! Προσγειώθηκε στο σήμερα, αναλογίστηκε το χτες και ατένισε με αισιοδοξία το αύριο.

Ο Επιστήμονας  αναμένεται να παραμείνει στο νησί για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να σωθούν…. οι μπαταρίες του.Στο ζεμπίλι του κουβαλάει τα τελευταία λόγια της ξεμωραμένης κουζουλής γιαγιάς του από την Santa Marina και ένα « go and get’em» ηχεί στα αυτιά του.

Δημοσιογράφοι από όλα τα τοπικά κανάλια, « TV Amali», «TV Ladadika», «TV Magkaliada»,« TV kopanos», «TV Gremna», τον ακολουθούν για μια και μόνο αποκλειστική δήλωση.

Η περιοχή που θα διαμείνει παραμένει μυστική,  αλλά έγκυρες πηγές από την εκπομπή  «Αμπελοφάσουλα» μας πληροφορούν ότι αστυνομικές δυνάμεις  ( Μπόμπας –Σπινιάς) είναι συγκεντρωμένες στην είσοδο του «bon filet» προορισμού του νησιού.
Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν την Παρασκευή  9 Φεβρουαρίου 2018.
«AU REVOIR»,  «Α TOUT ALLER», «ALLER RETOUR», και τα συναφή.

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ανακοινώνει το 5ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Μολύβου που θα γίνει στις 9-11 Φεβρουαρίου 2018 .

Ο Μόλυβος προσφέρει και φέτος την ευκαιρία για ένα ταξίδι στον χώρο και στον χρόνο χωρίς να φύγουμε, άλλα βλέποντας τις ζωές μας με μια άλλη Παρα-μορφωμένη ματιά.
Ό,τι χρειάζεται για να διασκεδάσουμε και να ανανεωθούμε.

Οργανώστε σωστά  την ομάδα σας και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. Τις πληροφορίες για τους κανονισμούς και τους όρους συμμετοχής θα τις βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:http://bit.ly/2C5PVtR  καθώς επίσης και από την εκδήλωση  της σελίδας του κυνηγιού στο Facebook: https://www.facebook.com/events/345366632598194/ .

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία του Φορέα, από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 ως την Τρίτη 06 Φεβρουαρίου, τις εργάσιμες ημέρες από τις 10:00 – 14:00. Οι πληροφορίες μπορούν να σας δοθούν εγγράφως και ηλεκτρονικά από τα γραφεία του Φορέα
(Τηλ.: 22530 71 990, Email: visitmolyvos@gmail.com)

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει την Παρασκευή το βράδυ 09/02/2018, στις 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου με τον διαγωνισμό Καλύτερης ΣυνολικήςΠαρουσίας :Ο διαγωνισμός της καλύτερης συνολικής παρουσίας περιλαμβάνει δύο διαγωνισμούς ταυτόχρονα της καλύτερης αμφίεσης και του καλύτερουβίντεο σποτ ή καλύτερου θεατρικού σκετς στον οποίο πρώτη θα βγει η ομάδα που θα έχει τους περισσότερους συνολικά βαθμούς. Για να μπορέσει νασυγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία η κάθε ομάδα θα πρέπει να συμμετέχει και στους δύο διαγωνισμούς.

Την Κυριακή,  11 Φεβρουαρίου, στις 10:00 π.μ. η διοργάνωση θα συνεχιστεί με το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, με κέφι, αποκριάτικη διάθεση, αλλά καιπάθος για τη νίκη. Απαραίτητα εφόδια είναι το χαμόγελο, η ευρηματικότητα, η γρήγορη αντίληψη, η πονηριά, η ομαδικότητα και η ευγενής άμυλα!

Και για όλους τους φίλους που δεν μένουν κοντά στην περιοχή μας, αλλά θέλουν να νοιώσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη,  τους προσκαλούμε να συμμετέχουν είτε ως παίχτες είτε ως θεατές.
Ελάτε στο κυνήγι θησαυρού Μολύβου να ταξιδέψουμε μαζί στον χώρο, στο χρόνο, σε άλλη Γή σε άλλα μέρη, αλλά και στην περιοχή μας όμως με άλλη οπτική.

Η Οργανωτική Επιτροπή  

Παρα-μορφωμένες Gάτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε το e-mail του LesvosPost.com και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

e-mail: lesvospost@gmail.com