Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου η Γενική Συνέλευση και η Κοπή Πίτας της Παλλεσβιακής Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ

Στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λέσβου


Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Γενική Συνέλευση και η Κοπή Πίτας της Παλλεσβιακής Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ και Συναφών Φορέων Λέσβου.
 
Στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λέσβου, μίλησε ο Πρόεδρος του Σωματείου συνάδελφος Χριστοδούλου Ευάγγελος, ο οποίος έκανε και τον  Απολογισμό δράσης του περασμένου έτους.

  Αναφέρθηκε στην βάναυση αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που μειώνει τις συντάξεις (νόμος Κατρούγκαλου) και τις παροχές στην ασφάλιση και στην φαρμακευτική δαπάνη, κόβει ΕΚΑΣ, επιδόματα και κάλεσε τους συνταξιούχους όπως μέχρι τώρα ήταν στο πλάι των εργαζομένων να είναι τώρα με μεγαλύτερη συμμετοχή και αποφασιστική δράση.

   Χαιρέτησαν εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών σωματείων του τόπου μας, και συγκεκριμένα των επαγγελματοβιοτεχνών-ΔΕΗ-ΕΛΤΑ-ΝΑΤ.

  Αποφασίστηκε η συγκρότηση συντονιστικής Επιτροπής συνταξιούχων.

  Επίσης μέσα στο επόμενο διάστημα, τέλη Απριλίου, είναι οι εκλογές του σωματείου και  πρέπει να  αρχίσει άμεσα η προετοιμασία, με στόχο  να γραφτούν στο σωματείο όλοι οι συνταξιούχοι του νησιού.

   Στο τέλος της Συνέλευσης ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, με μπόλικο κρασί, καθώς και την απαραίτητη μουσική.
 
 

                                                                      ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
                                                             ΤΗΣ ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

                                             ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΛΕΣΒΟΥ