Β. Τσαγκαρης: «Θα καθιερωθεί η BLACK THURSDAY στην αγορά της Λέσβου» | Υποψήφιος στις εκλογές του επιμελητηρίου Λέσβου

Με τον συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» με επικεφαλής τους κ Β. Μυρσινια και Π. Τατακη ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις εκλογές του Επιμελητηρίου Λέσβου-Λήμνου στο εμπορικό τμήμα ο Βασίλης Τσαγκάρης

Ο Βασίλης Τσαγκάρης γεννήθηκε στην Μυτιλήνη. Είναι πτυχιούχος ΤΕΙ Λογιστικής. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Καρακωσταντη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Στα κοινά δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια ως ενεργό μέλος σε δράσεις του χωριού του και της Λέσβου. Κατέχει θέση προϊστάμενου στο τμήμα καταναλωτών της ΔΕΥΑΛ.  Είναι μέλος της ΕΠΣ Λέσβου Και τέλος Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο εμπόριο από μικρό παιδί σε οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Παραλία Θερμής.

Ο κος Βασίλης Τσαγκάρης έδωσε μια μινι συνέντευξη στο lesvospost.com για την υποψηφιότητα του:

«Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017 ψηφίζουμε για μας, την επιχείρηση μας, το σπίτι μας, το νησί μας, την κοινωνία μας. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα ότι συμμετέχω σε ένα συνδυασμό που ενώνει όλους τους επιχειρηματίες. Θα εργαστώ για ένα ανεξάρτητο προοδευτικό επιμελητήριο που θα παρέχει τις εγγυήσεις έτσι ώστε να στηρίξει τις επιχειρήσεις της Λέσβου, της Λήμνου και του Αη Στράτη. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο "ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" με επικεφαλής τους κ.κ Βαγγέλη  Μυρσινια και Παναγιώτη Τατακη προϋποθέτει όλα τα παραπάνω για να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις που βιώνουμε ως επιχειρηματίες με την πρέπουσα γνώση, εμπειρία και ικανότητα. Για μένα ήταν πολύ τιμητική η πρόταση που μου έγινε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο "ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" την οποία και δέχθηκα. Εκτιμώ ότι διαθέτω τις εμπειρίες και τη ωριμότητα να βοηθήσω αν με εκλέξει με τη ψήφο του ο εμπορικός κόσμος ,σε οποία θέση μου ανατεθεί.

Από τη νέα διοίκηση προσδοκώ την ουσιαστική συμβολή στην προσπάθεια ανάπτυξης του εμπορίου και εν γένει την οικονομική πρόοδο των νησιών μας. Για παράδειγμα την θεσμοθέτηση της BLACK THURSDAY (Μαύρη Πέμπτη) σαν αντιστάθμισμα του παζαριού στη Τουρκία. Δεύτερον τη δραστική παρέμβασή μας στο θέμα του κόστους μεταφοράς των προϊόντων. Το θέμα του ΦΠΑ πρέπει να λυθεί οριστικά και αμετάκλητα. Και πολλές άλλες παρεμβάσεις που θα τις πούμε εν καιρώ.

Τέλος ο κύριος Τσαγκάρης τόνισε: «Πιστεύω σε ένα επιμελητήριο που μπορεί να προσφέρει ,όχι σε λόγια άλλα σε πράξεις.  Σε ένα επιμελητήριο που είναι δίπλα σε όλα τα μέλη του με προσανατολισμό. Σε ένα επιμελητήριο που είναι σύμβουλος δίπλα μας σε όλες τις δύσκολες στιγμές του επαγγελματία. Σε ένα επιμελητήριο με ανοιχτά μάτια και αυτιά».

Στοιχεία επικοινωνίας


Βασίλης Τσαγκάρης
Μυτιλήνη
e-mail: 
tsagarisvasilis@yahoo.gr
Facebook: https://www.facebook.com/vasilis.tsagaris.1