Έλαμψε η Μυτιλήνη! Εντυπωσιακές εικόνες από το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Σαπφους (PICS, VID)

Τα γιορτινά του φόρεσε και επίσημα από χθες ο Δήμος Λέσβου με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Μυτιλήνης.

O Δήμος Λέσβου πραγματοποίησε την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων χθες Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Σπύρο Γαληνό και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους

Μικροί και μεγάλοι πλαισίωσαν την εκδήλωση και απόλαυσαν με την καρδιά τους τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που σήμανε την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην Μυτιλήνη.



Ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, αφού ευχήθηκε καλές γιορτές και προέτρεψε τον καθένα να αναζητήσει το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων, έδωσε το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση.

Χιλιάδες λαμπιόνια φώτισαν την κεντρική πλατεία της πόλης και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα έκλεψαν την παράσταση και ξετρέλαναν τους πάντες.

Τη σκυτάλη πήρε η μπάντα της 98 ΑΔΤΕ, η οποία έψαλλε τα κάλαντα, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον χορό που έστησαν τα παιδιά γύρω από το φωταγωγημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και μουσική από τοπικό συγκρότημα..

Βίντεο, Φώτο: Παρης Μολυβιατης, Γιώργος Παπαδόπουλος

Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα και φωτογραφίες