Σήμερα η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Πλατεία Σαπφους

Μια σειρά εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα στην Πλατεία Σαπφους.

Από σήμερα το απόγευμα στις 8 που είναι τα επίσημα εγκαίνια  το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» της πλατείας Σαπφους θα λάμπει και θα είναι έτοιμο να δεχθεί στην αγκαλιά του τους χιλιάδες πολίτες που θα το επισκεφτούν.

Παιδικά παιχνίδια, πολιτιστικά δρώμενα, μουσικές δράσεις, σοκολατοκαταστάσεις και σπιτάκια καλικατζαράκια, καραμέλες και γλειφιτζούρια θα είναι μόνο μερικά από τα σημεία έλξης  του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού».  .

Σήμερα έχουν προγραμματιστει χορευτικά και χορωδιακά δρώμενα από την μπαντα της 98 ΑΔΤΕ αλλά και τοπικά συγκροτήματα.

Η Φάτνη και  το σπιτάκι του Αι Βασίλη,  αποτελούν μια από τις μεγάλες εκπλήξεις στην φετινή διοργάνωση  αφού θα έχουν ξεχωριστά  αισθητική και οι αρμόδιοι πιστεύουν ότι θα εισπράξουν πολλά θετικά σχόλια.

Τα Χριστούγεννα ήρθαν στην Μυτιλήνη με το«Χριστουγεννιάτικο Χωριό» να ανοίγει τις πύλες του για ένα μήνα. Φέτος  ας γίνουμε όλοι παιδιά και ας αγκαλιάσουμε την διασκέδαση, την χαρά και την ευλογία των γιορτών. 


**Πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι έως τωρα δεν έχουμε λάβει κάποιο δελτίο τύπου η ενημέρωση από τον δήμο Λέσβου για την έναρξη των εκδηλώσεων, ούτε φυσικά και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.