Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τα παιδιά των δημοτικών παιδικών σταθμών στο γηροκομείο Μυτιλήνης

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τα παιδιά των δημοτικών παιδικών σταθμών


Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Λέσβου κ. Αναστασία Αντωνέλη, μαζί με το Παιδαγωγικό προσωπικό και τα παιδάκια των Παιδικών Σταθμών, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Γηροκομείο Μυτιλήνης, στα πλαίσια των συνεχιζόμενων δράσεων στήριξης  του, εκ μέρους του Δήμου και με αφορμή τις μέρες Χριστουγέννων.

Οι παιδικές φωνές που έψαλλαν τα κάλαντα, τα χειροποίητα γλυκά, οι βασιλόπιτες και οι Χριστουγεννιάτικες κατασκευές των παιδιών δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα, γεμάτη χαρά και γλυκό συναίσθημα σε όλους τους ηλικιωμένους και τις ηλικιωμένες  που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο Μυτιλήνης.

Η Αντιδήμαρχος μετέφερε τις ευχές της Δημοτικής Αρχής στην Διεύθυνση, στο προσωπικό και στους ηλικιωμένους τονίζοντας: «Ήρθαμε σήμερα μαζί με τις δασκάλες  και τα παιδιά των παιδικών μας σταθμών για να σας ευχηθούμε Καλές Γιορτές, να σας πούμε τα Κάλαντα και με τα δώρα μας, τα οποία δημιούργησαν τα παιδιά με την επίβλεψη των εργαζομένων στους Παιδικούς μας, να σας εκφράσουμε ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» για όλες τις αξίες που μας μεταγγίσατε και για όλα τα όμορφα που δημιουργήσατε στην ζωή σας, για να μπορούμε εμείς σήμερα να στεκόμαστε όρθιοι.
Φυσικά,  δεν σας θυμόμαστε μόνο τις γιορτές, σας έχουμε έγνοια όλο το χρόνο. Η διεύθυνση γνωρίζει ότι η πρώτη παράδοση ειδών που κάνουμε, όταν έχουμε προμήθειες, είναι για το Γηροκομείο Μυτιλήνης. Και αυτό γιατί πιστεύουμε στην συνέργεια όλων των φορέων για την αντιμετώπιση της κρίσης,  αλλά και γιατί για εμάς είστε οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας και έχουμε χρέος, στην συνείδηση μας πρωτίστως, να στηρίξουμε το πολύτιμο έργο που προσφέρει σε εσάς η διεύθυνση και το προσωπικό του Γηροκομείου Μυτιλήνης.

Ήρθαμε όμως και για τα ίδια τα παιδιά. Θέλουμε να τα εκπαιδεύσουμε βιωματικά στην αγάπη, στο νοιάξιμο, στο σεβασμό και στην προσφορά που οφείλουμε όλοι μας, σε όλους τους ηλικιωμένους».
Αγκαλιές, φιλιά, ευχές και τραγουδάκια από τους παππούδες και τις γιαγιάδες του Γηροκομείου, γέμισαν τις παιδικές καρδιές και τις άξιες παιδαγωγούς των Παιδικών Σταθμών με αισθήματα αγάπης.   


Εκ μέρους του Γηροκομείου, ο Διευθυντής κ. Φραντζής, ευχαρίστησε την Αντιδήμαρχο για την συνεχή έμπρακτη στήριξη του Δήμου στο έργο του Γηροκομείου και της ευχήθηκε καλή συνέχεια στην δύσκολη αποστολή της, της στήριξης των ευάλωτων ομάδων του τόπου μας.