Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης για το νέο "Λεσβιακό Ημερολόγιο 2018 του Παναγιώτη Σκορδά

Κυκλοφορεί από τις Λεσβιακές εκδόσεις "Μύθος"


Παρουσία συνεργατών, αναγνωστών και πολλών φίλων του Λεσβιακού Ημερολογίου παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στην καφετέρια OWL, το νέο "Λεσβιακό Ημερολόγιο 2018.Γράμματα-Τέχνες-Πολιτισμός" του Παναγιώτη Σκορδά, που κυκλοφορεί από τις Λεσβιακές εκδόσεις "Μύθος" και συνοδεύεται με CD με τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου της Αγιάσου. Τον τόμο παρουσίασαν ο Ηλίας Παπαγεωργίου, επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος και ο Παναγιώτης Σκορδάς, υπεύθυνος και επιμελητής του.

O κ. Παπαγεωργίου μίλησε διεξοδικά για το περιεχόμενο του βιβλίου, τις 36 εργασίες που στεγάζει στις σελίδες του, όλες Λεσβιακού ενδιαφέροντος, τους συγγραφείς και τους συνεργάτες  τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα ακόμη πλούσιο, πολύτιμο και χρήσιμο για την πατριδογνωσία μας,  Λεσβιακό Ημερολόγιο.

Ο Παναγιώτης Σκορδάς  ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του τόμου και επισήμανε ότι το «Λεσβιακό Ημερολόγιο» δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα μικρό αντίδωρο στο  όμορφο και ευλογημένο νησί  που μας γέννησε, μας ανέθρεψε,  μας διαμόρφωσε και μας διαμορφώνει.
Προλόγισε εκ μέρους των εκδόσεων «Μύθος» ο κ. Άγγελος Μουζάλας, ο οποίος και ευχαρίστησε τους χορηγούς, που στηρίζουν την απαιτητική , ποιοτική και πολυδάπανη έκδοση.


Στο τέλος της εκδήλωσης κληρώθηκαν δύο πίνακες της Μαρίας Καλλιπολίτη και του Δημήτρη Καραπιπέρη, ευγενική προσφορά στους αναγνώστες του Λεσβιακού Ημερολογίου.