Συγκέντρωση προϊόντων από τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης για τους πληγεντες της θεομηνίας στην Μάνδρα Αττικής-Βοηθήστε

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει, θα μπορεί να πηγαίνει τα είδη στα γραφεία του Ισόγειου του Επιμελητήριου Λέσβου από την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου


Ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης σε μια δύσκολη συγκυρία για τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από τη θεομηνία στην Μάνδρα Αττικής και θέλοντας να τους στηρίξει στην δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται, πήρε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει οτιδήποτε μπορεί να φανεί χρήσιμο προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα νοικοκυριά τους.
       
Καλούμε λοιπόν  τις επιχειρήσεις και τους συμπολίτες μας να γίνουν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια μας δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράσταση τους.  
       
Ο Εμπορικός Σύλλογος ενημερώνει ότι στα γραφεία του Ισόγειου του Επιμελητήριου Λέσβου Π. ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 71 θα λειτουργεί σταθμός περισυλλογής προϊόντων για τους πληγέντες συμπολίτες μας από την πρόσφατη θεομηνία στην δυτική Αττική.  
           
Όποιος επιθυμεί να προσφέρει, θα μπορεί να πηγαίνει τα είδη στα γραφεία του Ισόγειου του Επιμελητήριου Λέσβου από την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου  από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης θα φροντίσει να τα συσκευάσει και να στείλει τα αγαθά που θα συγκεντρωθούν με μεταφορική εταιρεία στο Δημαρχείο Μάνδρας το οποίο θα τα διανείμει στους πολίτες.   

 Τηλ. επικοινωνίας 22510- 45254         
Π. ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 71 ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΛΕΣΒΟΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος σας ενημερώνει (κατόπιν συνεννόησης και ενημέρωσης) από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Μάνδρας Αττικής για το τι είδη χρειάζονται.
Συγκεντρώνουμε:  

1 Ατομική υγιεινή και είδη καθαρισμού

Σαπούνι
Σαμπουάν
Οδοντόκρεμα
Οδοντόβουρτσα
Χαρτί-Υγείας
Χαρτί-Κουζίνας
Απολυμαντικά
Καθαριστικά
Φτυάρια
Σκούπες
Φαράσια
Σφουγγαρίστρες
Κουβάδες
Πλαστικά-Γάντια
Απορρυπαντικά
Χλωρίνη
Πλαστικές Σακούλες-Απορριμμάτων
Βούρτσες
Σφουγγάρια
Λάστιχα-Ποτίσματος

ΌΧΙ ΡΟΥΧΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ  ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ 

Ευχαριστούμε

To Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου.