Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου με προσφορές έως -85%- Δες ποια καταστήματα έχουν τις μεγαλύτερες προσφορές-Λίστα προσφορών

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) φέρνει την Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Ξεκινούν σήμερα οι online προσφορές των καταστημάτων στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά.

Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου. Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχει ελκυστικές προσφορές που φθάνουν και το 60%, προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να “βιώσει” την online αγοραστική εμπειρία.

Οι προσφορές έχουν ξεκινήσει ήδη από το πρωί και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου πραγματοποιείται στα πρότυπα του Αμερικανικού Cyber Monday, ενώ πολλές ακόμα χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Αυστραλία κ.α. οργανώνουν αντίστοιχες ημέρες. Στην εορταστική αυτή περίοδο αυξάνει σημαντικά ο online B2C τζίρος, ενώ παράλληλα σηματοδοτείται η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων αγορών.

Oi διοργανωτές ευελπιστούν ότι φέτος θα ξεπεραστεί το περσινό ρεκόρ όπου είχε καταγραφεί συγκριτική αύξηση του τζίρου κατά 49,7% την συγκεκριμένη εβδομάδα σε σχέση με την αντίστοιχη του προηγούμενου έτους, καθώς και αύξηση κατά 34% σε σύγκριση με την προηγούμενη ημερολογιακά εβδομάδα.

Το LesvosPost.com ξεχώρισε μια λίστα με τα καταστήματα που συμμετέχουν:

(Πάτησε τα link και κάνε εύκολα τις αγορές σου)

** Η σελίδα ανανεώνεται συνεχώς έως την Δευτέρα


Τεχνολογία & Gadgets

Media Markt:

Μεγάλες προσφορές σε επιλεγμένα είδη (από 01/12 έως 07/12).

Κάντε κλικ εδώ

Snatch:

Εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου με δωρεάν μεταφορικά με τη χρήση του κωδικού "free17"!

Ισχύει για μία χρήση για αγορές έως 07/12/2017.

Coupon code: free17



e-shop.gr

Κάντε click εδώ


Ρούχα, παπούτσια











































Προϊόντα ομορφιάς

Pharm24:

Εκπτώσεις έως 50% σε επιλεγμένα προϊόντα (από 01/12 έως 07/12).

Κάντε κλικ εδώ

Κατοικίδια – Ζώα