Betmasters.gr: Μπασκετική στροφή

Μετά το διήμερο του ποδοσφαίρου, σειρά παίρνει το μπάσκετ με παιχνίδια Ευρωλίγκας και του Ολυμπιακού να μπαίνουν στο πρόγραμμα.


Στροφή στο μπάσκετ θα έχουμε την Πέμπτη, αφού το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα "στέρεψε" και το ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Ευρωλίγκα και ο Ολυμπιακός. Στη Γερμανία ταξιδεύουν οι "ερυθρόλευκοι" που θέλουν να πετύχουν ακόμα μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Το ματς που αναμφίβολα ξεχωρίζει πάντως, είναι το ισπανικό "κλάσικο".

Δεν σου είναι αδιάφορο. Δες τι γίνεται με τις Νόμιμες Εταιρείες στην Κύπρο.

Μπασκετικό ενδιαφέρον λοιπόν. Ευρωλίγκα με τέσσερις αναμετρήσεις. Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Γερμανία να παίξει με την Μπάμπεργκ (21:00) του ...κουμπάρου του Βασίλη Σπανούλη, Νίκου Ζήση και του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή, Αντρέα Τρινκιέρι. Οι "ερυθρόλευκοι" μετά την ήττα από την ΑΕΚ για την Basket League, ουσιαστικά "αποχαιρέτισαν" το πλεονέκτημα έδρας και τώρα καλούνται να ανασυνταχθούν και να συγκεντρωθούν στον στόχο της Ευρωλίγκα. Η νίκη -έστω και στην παράταση- επί της Ρεάλ τους φέρνει στην πρώτη θέση, σε ισοβαθμία με την ΤΣΣΚΑ, και αυτό ακριβώς πρέπει να υπερασπιστούν. Η Μπάμπεργκ μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι αφού διαθέτει ποιότητα και -πλέον- εμπειρία. 

Το "διαμάντι του στέμματος" για την ημέρα, δεν είναι άλλο από το ισπανικό "El Classico". Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21:45)! Η "βασίλισσα" έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών φέτος, αλλά έχει κι έναν Λούκα Ντόντσιτς να τον "πιεις στο ποτήρι". Ο Σλοβένος γκαρντ είναι αυτός που έχει "τρελάνει τους πάντες" κι οδηγεί την ομάδα του. Η Μπαρτσελόνα, δεν έχει καταφέρει να βρει  ρυθμό ως τώρα και η αστάθεια στ' αποτελέσματά της είναι εμφανής. Οι δυο μεγάλοι αντίπαλοι σίγουρα δε θέλουν να χάσουν, αφού εκτός από το γόητρο παίζεται και η βαθμολογία, με τη Ρεάλ (8η θέση) να είναι μόλις μια νίκη μπροστά από τη μεγάλη αντιπαλό της.
Νωρίτερα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα φιλοξενήσει στην Κωνσταντινούπολη έναν "παλιόφιλο". Το Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στον Παναθηναϊκό (ως παίκτης - προπονητής). Τώρα ο Σάρας είναι το πιο "καυτό" όνομα στους ευρωπαϊκούς πάγκους και ο Ζοτς είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης και -ίσως- ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του αθλήματος, από την "από δω μεριά του Ατλαντικού". Σίγουρα αναμένεται μ' ενδιαφέρον το ματς αυτό. 

Η απογοητευτική Ουνικάχα των 3 νικών σε 11 παιχνίδια και της τελευταίας θέσης αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία, υποδέχεται στη Μάλαγα την Κίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Αλεξέι Σβεντ. Ο Μπαρτζώκας προσπαθεί να "γιγαντώσει" την Κίμκι στον Ευρωπαϊκό χάρτη και έδρες όπως αυτή της Μάλαγα, είναι που σε βοηθούν να το πετύχεις. 

Ποδοσφαιρικά, τα "κουκιά" είναι μετρημένα, Από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δράση έχουμε στην Ιταλία κι αυτή "κυπελλική". Η Λάτσιο υποδέχεται την Τσιταντέλα, με σκοπό να περάσει "αναίμακτα" στην επόμενη φάση του Κόπα Ιτάλια. 

Από κει και πέρα, έχουμε αγώνες για το πρωτάθλημα Ολλανδίας και το κύπελλο Τουρκίας που ίσως απασχολήσουν μερικούς.