Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του ΔΙΕΚ Μυτιλήνης | Το LesvosPost έχει το ρεπορτάζ (pics, vid)

Το ΔΙΕΚ Μυτιλήνης διοργάνωσε με μεγάλη πετέχια για ακόμα μια χρονιά το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar χτες Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης..


Το Bazaar πραγματοποιήθηκε στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης από τις 16:00 εως τις 22:00.

Στη διάρκειά του Bazaar πλήθος σπουδαστών, μαθητών, καθηγητών αλλά και απλών πολιτών έκαναν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε πολύ προσιτές τιμές επιλέγοντας πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες σπουδαστών κι εκπαιδευτών του ΔΙΕΚ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το θεατρικό δρώμενο "Η Μπουγάδα του Αη Βασίλη" και το κουκλοθέατρο "Χριστούγεννα για Όλους". 

Στο χώρο λειτούργησε για τους επισκέπτες Εργαστήρι Κομμωτικής, Εργαστήρι Περιποίησης Νυχιών και Δημιουργικό Εργαστήρι Απασχόλησης Παιδιών.

Στους επισκέπτες του Bazaar προσφέρθηκε ζεστό κρασί, αναψυκτικά,  χριστουγεννιάτικα γλυκά κ.α

Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να κερδίσουν και πολλά δώρα από τους χορηγούς της εκδήλωσης καθώς προσφέρθηκαν λαχνοί σε πολύ χαμηλή τιμή . Η κλήρωση θα γίνει τις επόμενες ημέρες στο ΔΙΕΚ Μυτιλήνης..

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις αγορές και τους λαχνούς θα χρησιμοποιηθούν για την προμήθεια ορισμένων υλικών που είναι απαραίτητα για τις χειροποίητες δημιουργίες, την προμήθεια κρασιού κι αναψυκτικών για το Bazaar αλλά και για την οικονομική ενίσχυση του ΔΙΕΚ.

Το LesvosPost.com που ήταν χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης της όμορφης εκδήλωσης παραβρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα.  Επίσης στην κάμερα της LesvosPost WEB TV μίλησε ο Δ/ντης του ΔΙΕΚ και διοργανωτής της εκδήλωσης κος Παλαζης Βασίλης. Ο κος Παλαζης Βασίλης μας αποκάλυψε και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΔΙΕΚ Μυτιλήνης με ευχή το 2018 όλα αυτά τα προβλήματα να εξαλειφτούν.



Φώτο, Βίντεο: Ραφαήλ-Αναστάσιος Στεφάνου (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)

Ρεπορτάζ: Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης- αρχισυντάκτης LesvosPost.com)

Δείτε εδώ όλο το φωτογραφικό άλμπουμ της εκδήλωσης