Το Ανθοπωλείο “Παλαιολόγου” σας εύχεται Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές..!!! | Βενιζέλου Ελευθέριου 5 Μυτιλήνη (pics, vids)

Το Ανθοπωλείο “Παλαιολόγου” σας εύχεται


«Το Ανθοπωλείο “Παλαιολόγου” σας εύχεται από καρδιάς Καλές γιορτές, με υγεία και πολλές στιγμές ευτυχίας με τους αγαπημένους σας. Το Νέο Έτος να σας φέρει ελπίδα και να ομορφύνει την καθημερινότητα, χωρίς προβλήματα και οικονομικά βάρη.”


-Το Ανθοπωλείο Παλαιολόγου

Το Ανθοπωλείο Παλαιολόγου ιδρύθηκε το 2003 στην Μυτιλήνη από τον Μπάμπη και την Ρέα με στόχο το να κάλυψη τα υψηλότερα επίπεδα της αγοράς. Από τότε το ανθοπωλείο, χρησιμοποιώντας ενός υψηλού προτύπου των τεχνικών γνώσεων της ανθοκομικής  έχει πάρει την πρώτη θέση στην παροχή γενικών και εξειδικευμένων ανθοκομικών υπηρεσιών. Για γάμους, βαφτίσια, δεξιώσεις, και σε κάθε είδους εκδηλώσεις όπου , η διακόσμηση απαιτείται και η χρήση των λουλουδιών ενισχύει το ντεκόρ, το ανθοπωλείο Παλαιολόγου έχει διατηρήσει πρωτοποριακή θέση. Από την ίδρυση του μέχρι τώρα το ανθοπωλείο έχει συνεργαστεί με επώνυμους σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις με μεγάλη επιτυχία και έχει δεχτεί τα συγχαρητήρια όλων τον πελατών και συνεργατών.

Μοναδικό ανθοπωλείο για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας. Οι διακόσμηση και οι συνθέσεις του ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ είναι η χειροπιαστή εγγύησή σας!



INFO

Μυτιλήνη- Βενιζέλου Ελευθέριου 5 & Λεωφόρος Ελύτη Οδυσσέα

Τηλ; 22510-37309

Κινητό:
6945217619, 6938943508
Υπεύθυνος:
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
Email:
anthipalaiologou@yahoo.gr
Website: