Σάββατο 09/12: Ήρεμη, χωρίς το μεγάλο παιχνίδι η 13η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λέσβου

Ήρεμη αγωνιστική χωρίς το μεγάλο παιχνίδι αύριο στην Α’ Τοπική, με τους πρωτοπόρους να αγωνίζονται με θεωρητικά αντιπάλους που δεν μπορούν να τους δημιουργήσουν πρόβλημα.


Ο Όλυμπος θα φιλοξενήσει στην Αγιάσο τον Κεραυνό, στο ντεμπούτο του Γιώργου Σπετσιώτη στον πάγκο της ομάδας του Αφάλωνα, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Παπαλόπουλου είναι φυσικά το ακλόνητο φαβορί για το τρίποντο. Το ίδιο ισχύει και στο ματς του Αιγείρου με τον Ανδρονικά, με τον έτερο πρωτοπόρο  να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα στην φιλότιμη ομάδα των Παρακοίλων.

Ο Ατρόμητος και ο Αιγέας έχουν εκτός έδρας αναμετρήσεις αλλά εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρουν το τρίποντο. Η ομάδα της Ανεμότιας θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, φιλοξενούμενη από τον Αχιλλέα στην Πέτρα, ενώ αυτή του Πλωμαρίου θα πάει στον Πολιχνίτο που πάντα δυσκολεύει τους αντιπάλους του εντός. Στην μάχη για την πεντάδα, η Αναγέννηση θα υποδεχτεί τον Αετό σε ένα πολύ ισορροπημένο ζευγάρι, με τους δυο αντιπάλους να έχουν μικρές διαφορές και ο νικητής αν υπάρξει θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Στο Κάτω Τρίτος ο Αλκιβιάδης θα προσπαθήσει να πετύχει δεύτερη σερί νίκη, θέλοντας να βυθίσει ακόμη περισσότερο τον Οδυσσέα Ελύτη που παίζει τα ρέστα του, ενώ στην Αγ. Παρασκευή, Μεσότοπος και Αρίων, δυο ομάδες που κάνουν καλή πορεία φέτος θα διεκδικήσουν το τρίποντο που θα τους φέρει ακόμα πιο ψηλά. Συνοπτικά:

Α’ ΤΟΠΙΚΗ, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

Αναγέννηση – Αετός
Αίγειρος – Ανδρονικάς
Πολιχνίτος – Αιγέας
Αλκιβιάδης – Οδυσσέας Ελύτης
Όλυμπος – Κεραυνός
Μεσότοπος – Αρίων Μ.
Αχιλλέας – Ατρόμητος


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ