Αποκάλυψη σοκ για την Λέσβο: sms στους ξενοδόχους για να δώσουν δωμάτια σε μετανάστες- Περίεργη κινητικότητα.. για νέο Hot Spot στην Αχλαδερη (pic)

Αποκάλυψη σοκ για την Λέσβο
Την ίδια ώρα που έγινε η πρώτη απεργία-αντίδραση για τους 9.000 πρόσφυγες που υπάρχουν στο νησί, κοντεύοντας να ξεπεράσουν το 10% του πληθυσμού του νησιού μας, ΜΚΟ, ύπατη αρμοστεία και ορισμένοι ακόμα εμπλεκόμενοι, ξεκινούν ήδη να οργανώνουν νέο κέντρο στην Αχλαδερή σύμφωνα με έντονες φημολογίες!

Μάλιστα, Η Ύπατη Αρμοστεία όπως θα διαβάσετε στην εικόνα που ακολουθεί, όπως αποκλειστικά εξασφάλισε για εσάς το kalloninews.gr, ζητάει προσφορές απο ξενοδόχους Μολύβου, Πέτρας και Σκάλας Καλλονής για να στεγαστούν στα ξενοδοχεία πρόσφυγες αλλά και μέλη ΜΚΟ! Κάτι που δεν είχε ξαναγίνει στο παρελθόν τουλάχιστον για ξενοδοχεία της Σκάλας Καλλονής, κάτι που "φουντώνει" τις φήμες.

Ταυτόχρονα, άλλη μια είδηση ήρθε στο kalloninews.gr και αφορά το άνοιγμα τις επόμενες βδομάδες σε απόσταση αναπνοής απο το στρατόπεδο Αχλαδερής μίνι μάρκετ! Λέτε τυχαία η επένδυση αυτή του συγκεκριμένου πολίτη που έκανε την κίνηση; Όταν μάλιστα το εν λόγο κατάστημα δεν ευνοεί καθόλου τις αγορές πολιτών στο σημείο που είναι;  Για να δούμε...
Δεν θέλουμε να μπούμε σε θεωρίες συνωμοσίας και να πούμε "υπάρχει σχέδιο" για το νησί μας. Απλά αρκούμαστε στην ανικανότητα. Το μπάχαλο στο νησί μας οφείλετε σε αναρχία και ανικανότητα διαχείρισης.


Πάντως για την ώρα μαθαίνουμε πως οι ξενοδόχοι αρνούνται μαζικά και δίχως εξαίρεση να συνεργαστούν με τον ΟΗΕ και με οποιονδήποτε άλλον θα φέρει τέτοιους πληθυσμούς στα μέρη μας!

Πηγή kalloninews.gr