Έρχεται το νέο αθλητικό περιοδικό της κεντρικής Λέσβου! (pic)

Τον απόλυτο αθλητικό οδηγό θα έχουν την ευκαιρία να έχουν εντός ολίγων ημερών στα χέρια τους οι πολίτες του λεκανοπεδίου Καλλονής αλλα και της κεντρικής Λέσβου, με δωρεάν διάθεση απο το postarw.gr και το kalloninews.gr

Το περιοδικό " Η κεντρική Λέσβος στα γήπεδα" αποτελεί τον απόλυτο οδηγό για όλους όσους θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα για τις ομάδες της περιοχής μας, με την υπογραφή του δημοσιογράφου Θεόφιλου Μυζίκα.

Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης του περιοδικού είναι ο δημοσιογραφικός όμιλος LesvosPost Media Group με το LesvosPost.com

Σε αυτό θα βρείτε όλα όσα θέλετε για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Βιογραφικά, φωτογραφικό υλικό, προγράμματα και ιστορίες ομάδων. Όλα όσα θα βρείτε, θα τα χρειαστείτε καθ'όλη την διάρκεια των πρωταθλημάτων και των αγώνων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και στίβο. Στον ολοκληρωμένο αυτό οδηγό μπορείτε να βρείτε και τα καλύτερα καταστήματα της περιοχής μας τα οποία βρίσκονται σε επιλεγμένες θέσεις για μερικές προτάσεις για εσάς. Η προσεγμένη δουλειά που κάνει εδώ και 3,5 χρόνια το kalloninews.gr επεκτείνεται και σε άλλους τομείς, ελπίζοντας στο συνεχές ενδιαφέρον σας για την περιοχή μας!

Σε αυτό εμπεριέχονται ρoστερ και στατιστικά στοιχεία των ομάδων: Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, Ατρόμητος Ανεμώτιας, ΑΟ Μεσοτόπου, Ανδρονικάς Παρακοίλων, ΑΟ Αρισβαίος Μπάσκετ-στίβος, Απόλλων Δαφίων. Προοδευτική Σκάλας Καλλονής, Φίλια, Μακαρέας Άγρας, ΓΣ Καλλονής, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ανεμώτιας, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καλλονής.



Μερικές παρατηρήσεις, βάση αυτής της δουλειάς...

Θα ήθελα με μερικά λόγια να αποτυπώσω τον ενθουσιασμό μου αλλά και την έκπληξη μου, φτιάχνοντας αυτό το περιοδικό. Καταρχάς είναι η πρώτη, δική μου, έντυπη δουλειά σε όλον αυτόν το καιρό ενασχόλησης μου με τα αθλητικά δρώμενα. Στις ατελείωτες ώρες δουλειάς για να συγκεντρωθεί όλο αυτό το υλικό, διαπίστωσα κάτι εκπληκτικό το οποίο ήξερα, αλλά τώρα το είδα από μια άλλη οπτική. Την ατελείωτη θέληση που έχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ασχολούνται με τις ομάδες μας. Με δίχως χρηματοδοτήσεις, δίχως καμία βοήθεια κρατική(ίσως μηδαμινή), έχουν μείνει γύρω από τις ομάδες τους με ρομαντισμό, μεράκι, αγάπη και κανένα όφελος. Όμως, το άλλο σπουδαίο το οποίο διαπίστωσα, είναι πως στην εποχή των social media, του tablet και των «έξυπνων» gadjet, τα παιδιά κάνουν ρεκόρ στις ακαδημίες! Αν πας ένα απόγευμα στο γήπεδο, μόνο τότε θα το νιώσεις αυτό που ένιωσα κι εγώ. «Ανατριχίλα» από χαρά. Μέσα απο αυτό κατάλαβα πραγματικά τι θα πει η λέξη "επανάσταση". Στίβος, μπάσκετ, ποδόσφαιρο(ακαδημίες)  και μπάσκετ, δίχως καμία υπερβολή, απασχολούν συνολικά πάνω από 330 παιδιά(!). Πράγμα όχι μόνο ακατόρθωτο μέχρι πέρσι, αλλά ευφάνταστο. Πραγματικά όλους εσάς που προανέφερα και πάνω απ'όλα τους γονείς, σας καμάρωσα και θα συνεχίσω να το κάνω!

Με εκτίμηση
Θεόφιλος Μυζίκας