Τον ζητήσατε.. και έρχεται για μια μοναδική βραδιά ο Dj Minas Kondos στο Marush blanc την Τρίτη 07/11 | Προκυμαία Μυτιλήνης

Tο Marush blanc υποδέχεται αυτή την Τρίτη 07/11 τον Dj Mina Kondo! 

Αυτή την περίοδο εμφανίζεται στα παρακάτω κλαμπ στην Αθήνα και τον Πειραιά: Voodoo, Socialista, Cartel & Boiler. Residency: Ολα Ελληνικά, Πέτρινο, Απλα Ελληνικά, Crash,Jolly και Γυάλινο. 

Η προκυμαία της Μυτιλήνης παίρνει πραγματικά χρώμα Ελληνικό, η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο και ο ΜΙΝΑS ξεσηκώνει στο έπακρο την διασκέδαση σας.Η Καλύτερη Ελληνική βραδιά της πόλης στο Marush blanc με τους καλύτερους στο είδος και όλη την ομάδα του Marush blanc  με άφθονο ποτό, πολλές νέες εκπλήξεις και φυσικά με πολύ ανεβασμένη διάθεση.

Όλη η ομάδα του Marush blanc σας εγγυάται πως θα περάσετε μοναδικά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάτε και θα ξαναπάτε στο νυχτερινό κέντρο που επέστρεψε για να αλλάξει τον τρόπο της διασκέδασης στην Μυτιλήνης.

Μια διαφορετική προσέγγιση της διασκέδασης, με ποικίλες θεματικές, έντονο το live στοιχείο με χορεύτριες, τουμπερλέκια, ταμπούρλα και πολλές άλλες εκπλήξεις κάθε Τρίτη με 
χορηγό επικοινωνίας το LesvosPost.com…!!!


Made in Greece την Τρίτη 07/11/17 το " Marush blanc’’... μεγαλώνει την νύκτα "κλέβοντας" την μέρα!!!

Έναρξη: Μετά τις 23:00!


#KONTOS

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ www.LesvosPost.comINFO


Επικοινωνία:

Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 22510-37833 – 693-2716666 και με SMS....

Διεύθυνση: Κουντουριώτη Παύλου 59 προκυμαία ΜυτιλήνηςΤο LesvosPost.com είναι χορηγός σε όλα τα event του marush….