"Μπαμ" με Μουντανάρη ο Ατρόμητος Ανεμότιας

Στην Ανεμότια θα συνεχίσει ο Στέλιος Μουντανάρης 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 
Δεν θα μείνει για πολύ καιρό χωρίς ομάδα ο Στέλιος Μουντανάρης, καθώς λίγες μόλις ημέρες μετά την παραίτηση του από τον Αίγειρο Μυστεγνών, φαίνεται πως βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο έμπειρος τεχνικός έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την διοίκηση του Ατρόμητου ώστε να αναλάβει διπλό ρόλο. Ο ένας αφορά την αντρική ομάδα στην οποία θα έχει θέση τεχνικού διευθυντή, πλαισιώνοντας το τεχνικό επιτελείο και τον Χρήστο Παπαδόπουλο.

Ο άλλος ρόλος θα έχει να κάνει με την θέση του υπεύθυνου των ακαδημιών του Ατρόμητου τις οποίες ο Μουντανάρης θα αναλάβει εξ ολοκλήρου και είναι ένα κομμάτι στο οποίο η διοίκηση και ο ίδιος ο Δημήτρης Μητρέλλος δίνουν μεγάλο βάρος. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ο πρώην τεχνικός του Αιγείρου, αναδείχτηκε μέσα από τις ακαδημίες του Οδυσσέα Ελύτη και την πολύ καλή δουλειά που έκανε εκεί για πολλά χρόνια, βγάζοντας και πολλούς παίκτες. 

Ο Πρόεδρος του Ατρόμητου Δημήτρης Μητρέλλος 
Η οριστικοποίηση της συμφωνίας αναμένεται τις επόμενες ημέρες όταν θα βρεθεί στο νησί ο  ισχυρός άντρας του Ατρομήτου για να συζητηθούν και οι λεπτομέρειες της συνεργασίας.