ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Αττική | 5 νεκροί από την φονική κακοκαιρία σε Μάνδρα, Μαγούλα και Νέα Πέραμο!- Φόβοι ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων

Και πέμτος νεκρός από την φονική καταιγίδα που έπληξε Νέα Πέραμο, την Μαγούλα και την Μάνδρα Αττικής.

Πριν από λίγο επιβεβαιώθηκε και 5ος νεκρός. Την πληροφορία μετέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Βασιλείου. Ο τέταρτος νεκρός είναι άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε προαύλιο επιχείρησης στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών Θηβών στην Μάνδρα.

Άλλος ένας άνδρας ηλικίας περίπου 65 ετών, βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του στην οδό Λεωνίδα Στάμου.

Επίσης, νεκρή είναι μια ηλκιωμένη γυναίκα που πνίγηκε μέσα στο σπίτι της στην οδό Κοροπούλη στη Μάνδρα και άλλος ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα το σπίτι του οποίου πλημμύρισε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δυστυχώς δεν κατάφερε να βγεί έγκαιρα από το σπίτι όπως τα άλλα μέλη της οικογένειάς του και έχασε την ζωή του.

Και η ηλικιωμένη γυναίκα που έχασε την ζωή της εγκλωβίστηκε στο σπίτι. Ο όγκος του νερού ήταν τεράστιος. Τα φερτά υλικά φαίνεται έφραξαν την έξοδο και δυστυχώς η γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική, οι διασώστες κατάφεραν να προσεγγίσουν τη γυναίκα, κλήθηκε άμεσα και ασθενοφόρο, φαίνεται ωστόσο ότι η γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.


Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Όσο περνάει η ώρα τα θύματα αυξάνονται.



Οι εικόνες που έρχονται συνεχώς από τα σημεία που έπληξε η κακοκαιρία αποκαλύπτουν το μέγεθος της καταστροφής. Όπως στο νεκροταφείο της Μάνδρας.




Πηγή newsit.gr