Την Κυριακή 19/11: Εύκολα παιχνίδια για τους πρωτοπόρους στην Α΄ΕΠΣ Λέσβου για την 10η αγωνιστική

«Ήρεμη» αγωνιστική την Κυριακή στην Α’ Τοπική


Χωρίς το πολύ μεγάλο ντέρμπι και με τους πρωτοπόρους θεωρητικά να παίζουν με αντιπάλους που δύσκολα θα τους προκαλέσουν προβλήματα, συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της  Α’ Τοπικής, με τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής.

Το πιο ενδιαφέρον ματς θα γίνει στην Αγιάσο εκεί όπου ο Όλυμπος, μετά τις δυο συνεχόμενες ισοπαλίες στα ντέρμπι με Αετό και Αιγέα, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να μην χάσει άλλο έδαφος, αντιμετωπίζοντας την Αναγέννηση που είναι σε καλή κατάσταση και πολύ καλή φέτος.

Ο πρωτοπόρος Αίγειρος πάει στο Κάτω Τρίτος να παίξει με τον Αλκιβιάδη και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο, ενώ ο Ατρόμητος θα αλλάξει και πάλι έδρα καθώς μετά την Καλλονή όπου γίνεται επανασπορά, την Αγ. Παρασκευή όπου έπαιξε με τον Ανδρονικά, τώρα θα υποδεχτεί τον Μεσότοπο στα Λουτρά, έχοντας μόνο στόχο τη νίκη ώστε να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή. Στην Πέτρα ο Αιγέας λογικά θα πάρει το τρίποντο απέναντι στον Αχιλλέα που πάντως σε τέτοια ματς δείχνει αυταπάρνηση να χάσει, ενώ φαβορί είναι και ο Αετός στην Θερμή απέναντι στον Οδυσσέα Ελύτη που «καίγεται» για βαθμούς. Στα Παράκοιλα ο Ανδρονικάς και ο Πολιχνίτος συγκροτούν ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο ζευγάρι, με τις δυο ομάδες να είναι από τις καλές μικρομεσαίες φέτος, ενώ μάχη θα γίνει στην Μόρια όπου ο Κεραυνός χωρίς περιθώρια για απώλειες θα υποδεχτεί τον Αρίωνα Μ.

Α’ Τοπική, 10η αγωνιστική

Κυριακή 19 Νοεμβρίου, 15.00

Ατρόμητος – Μεσότοπος (Λουτρά)
Όλυμπος – Αναγέννηση
Ανδρονικάς – Πολιχνίτος
Αλκιβιάδης – Αίγειρος
Οδυσσέας Ελύτης – Αετός (Θερμή)
Κεραυνός – Αρίων Μ.
Αχιλλέας – Αιγέας


Πηγη ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ / Σ. Τσιντωτας