Το δίδυμο από την Μυτιλήνη στην κορυφή της Super League- Γ. Μανουσος και Σ. Χατζηγιαννάκης απολαμβάνουν την κορυφή (vids, pics)

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει ο Ατρόμητος στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, όπου το τέλος της 8ης αγωνιστικής τον βρίσκει μόνο πρώτο και αήττητο!


H oμάδα του Νταμίρ Κάναντι γράφει τη δική της ιστορία, καθώς μετά το μεγάλο διπλό στο Καραϊσκάκη σε βάρος του Ολυμπιακού, νίκησε 1-0 στο ΟΑΚΑ και την ΑΕΚ για πρώτη φορά στην ιστορία του (ως φιλοξενούμενός της).

Στην ομάδα του Ατρόμητου σημαντικό ρολό παίζουν ο Α΄ φροντιστής Σαράντος Χατζηγιαννάκης και ο επιθετικός Γιώργος Μανουσος.

Μάλιστα τους δυο, τους συνδέει χρόνια φιλιά απ όταν ο Γιώργος έπαιζε στην Καλλονή.

O Γιωργος Μανουσος που είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας φέτος έχει 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελο σκοράροντας 2 γκολ μέχρι στιγμής..

Από την άλλη ο Σαράντος Χατζηγιαννάκης φροντίζει όπως μαρτυρούν οι παρακάτω φωτογραφίες τα αποδυτήρια του Ατρόμητου σε κάθε γήπεδο να θυμίζουν…. εκκλησιά καθώς όλα είναι άρτια δομημένα με τάξη και στην σειρά ώστε οι παίχτες να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε κάθε γήπεδο της Ελλάδας.

Το lesvospost.com συνομίλησε με το κ Σαραντο όπου μας εξήγησε για την άρτια οργάνωση που έχει η ομάδα του Ατρόμητου σε όλα τα επίπεδα δίνοντας σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο παροχές υψηλού επίπεδου.