Την Κυριακή: Έτοιμος ο Αιολικός για την πρώτη νίκη στην Χαλκίδα- Γιορτή στην Αγία Παρασκευή για το Διαγόρας-Πανθηραϊκός-Live μετάδοση από το LesvosPost

Με στόχο τους πρώτους βαθμούς παίζουν οι δυο εκπρόσωποι του νησιού μας στην 2η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ο Αιολικός..

Με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να ρεφάρει την ήττα της πρεμιέρας από την Ερμιονίδα, ταξιδεύει σήμερα για Χαλκίδα ο Αιολικός, ο οποίος την Κυριακή στις 14.30 θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Σίγουρα το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αφού κανείς δεν μπορεί να χωνέψει τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα από την Ερμιονίδα και ο Γιάννης Πολλαετίδης εστίασε στην ψυχολογία, κυρίως όλη την εβδομάδα, προσπαθώντας να τονώσει το ηθικό των παικτών.

Η Χαλκίδα είναι από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία, μέχρι πρότινος διεκδικούσε μέσα από τα δικαστήρια την άνοδό της στην Β’ Εθνική και ξεκίνησε με νίκη μέσα στο Άργος, ενώ και η παράδοση με τον Αιολικό την ευνοεί. Από κει και πέρα η ομάδα της Μυτιλήνης έχοντας και το ρεπό της την επόμενη αγωνιστική, θέλει πάση θυσία να πάρει βαθμό ή βαθμούς, σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει από πολύ νωρίς πίσω. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα με εξαίρεση τον Κρητικό που είναι στρατευμένος.




Γιορτή στην Αγία Παρασκευή…. (Live μετάδοση λεπτό προς λεπτό από το LesvosPost)

Το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι στην Γ’ Εθνική δίνει την Κυριακή, στις 16.00, στην Αγ. Παρασκευή, ο Διαγόρας, με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να το μετατρέψουν σε μια γιορτή επιστρέφοντας μετά από χρόνια στις εθνικές κατηγορίες. Η ήττα από τον Αήττητο Σπάτων μπορεί να ήταν φυσιολογική, ωστόσο άφησε πολλά «σημάδια» στον Διαγόρα, καθώς Σαλταμάρας και Μιχαλάκης που αποβλήθηκαν δεν θα παίξουν μεθαύριο, ενώ απών θα είναι και ο Πάπι Κουρούμα, ο οποίος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ωστόσο ο Πελέκης θα έχει στην διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους, ενώ αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού και στον νεοαποκτηθέντα Ρέτσο. Ο Διαγόρας θέλει πάση θυσία να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να ανοίξει λογαριασμό στην κατηγορία, παίρνοντας και ψυχολογία εν όψει των δυο δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν στην συνέχεια με Ταμυναϊκό και Ερμιονίδα. Ο Πανθηραϊκός ξεκίνησε με εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στο Κιβέρι και προβάλλει ως μια ομάδα που θα παλέψει για να μπει στην πρώτη τριάδα.  Η διοίκηση του Διαγόρα καλεί όλο τον κόσμο να δώσει το παρών και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

Κυριακή 16.00

Θύελλα Ραφήνας-Αήττητος Σπάτων
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Πανθηραϊκός
Ερμής Κιβερίου-Ταμυναϊκός
Χαλκίδα-Αιολικός (14.30)
Ερμιονίδα-Τρίγλια Ραφήνας

Πηγή Τα Νέα της Λέσβου / Σ. Τσιντωτας





Live μετάδοση λεπτό προς λεπτό από το LesvosPost….

Το LesvosPost.com πιστό στην άμεση και έγκυρη ενημέρωση και αυτήν την αγωνιστική θα καταγράψει Live των αγώνα Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Πανθηραϊκός
.
Μέσα από μια πρωτοποριακή πλατφόρμα το LesvosPost θα σας μεταφέρει Live λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Πανθηραϊκός της Γ΄ εθνικής για την 2η αγωνιστική αύριο.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 16:00

Να θυμίσουμε πως η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.

Στην περιγραφή θα είναι ο Στρατής Τσιντωτας
Στην επεξεργασία θα είναι ο Γεώργιος Στεφάνου

Το Live ξεκινάει στις 16:00