Ξέφυγε η κατάσταση- Γυμνός παρενοχλώντας γυναίκες στην Ερμού Μυτιλήνης εμφανίστηκε ο 47χρονος «αλκοολικός» έμπορος

Συνελήφθη, ξανά την Πέμπτη, ο αλκοολικός έμπορος

Συνελήφθη, ξανά την Πέμπτη, ο αλκοολικός έμπορος που χειροδικεί, ασελγεί αλλά και προσβάλλει με την προβληματική συμπεριφορά του καταναλωτές, φτάνοντας μάλιστα πρόσφατα σύμφωνα με καταγγελία του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, Παναγιώτη Παπαρίσβα, να απειλήσει διερχόμενη επαγγελματία με μαχαίρι.

Βυθισμένος στο αλκοόλ και σε κατάσταση εκτός ελέγχου ο εν λόγω έμπορος που χρειάζεται άμεσα ιατρική βοήθεια βγήκε σχεδόν γυμνός στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης, αρχίζοντας να παρενοχλεί διερχόμενες γυναίκες με απίστευτες χειρονομίες.

Να σημειωθεί πως ο αλκοολικός έμπορος έχει ήδη καταδικαστεί με ποινή ανασταλτικού χαρακτήρα, την ώρα μάλιστα που και οι γονείς του έχουν απευθυνθεί στην Εισαγγελία ζητώντας τον υποχρεωτικό εγκλεισμό του σε ψυχιατρικό ίδρυμα.



Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, την Πέμπτη (05-10-2017) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 47 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 47χρονος, βρισκόμενος σε κεντρική οδό στη Μυτιλήνη, προκαλούσε με πράξεις του τη δημοσία αιδώ.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.