Τον παντρέψαμε! Ο Δ/ντης του LesvosPost Στεφάνου Γεώργιος αντάλλαξε όρκους αγάπης με την αγαπημένη του Μαρία-Ελένη

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης ο Δ/ντης και ιδιοκτήτης του LesvosPost.com αλλά και επικεφαλης της LesvosPost Media Group δημοσιογράφος Στεφάνου Γεώργιος και η σύντροφος του Μαρια-Ελενη Σαχινι.


Η μεγάλη μέρα έφθασε για τον Στεφάνου Γεώργιο και την αγαπημένη του Μαρία-Ελένη Σαχινι.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημοτικού θεάτρου Μυτιλήνης και έλαμπε από ευτυχία.

Ο Δ/ντης και ιδιοκτήτης του LesvosPost.com δημοσιογράφος Στεφάνου Γεώργιος με την Μαρία-Ελένη Σαχινι είναι σε γλυκιά αναμονή για τη γέννηση του μπέμπη και αποφάσισαν πριν τoν υποδεχτούν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με πολιτικό γάμο.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης (το παλαιό δημαρχείο μετά τον σεισμό δεν έχει ακόμα ανοίξει) από την αντιδήμαρχο Νέας γενιάς και εθελοντισμού Αθήνα Ιωσηφελλη  με μάρτυρες - κουμπάρους τους καλούς τους φίλους: Το πρόεδρο του αστικού ΚΤΕΛ Μυτιλήνης Παρη Μολυβιατη με την σύζυγό του Μαρία, και την στενή τους φίλη Αθήνα Βασιλελλη-Ψαριανού.

Ήταν μια λιτή τελετή, η οποία δεν κράτησε περισσότερο από δέκα λεπτά. Σε αυτήν παραβρέθηκαν στενοί φίλοι του ζευγαριού, σύσσωμη η ομάδα του LesvosPost και οι δυο οικογένειες.

Οι θερμές ευχές έδωσαν τη σειρά τους στα πειράγματα για το αγαπημένο ζευγάρι το οποίο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες έλαμπε από χαρά!

Η  ομάδα του LesvosPost.com .εύχεται στον Γιώργο και την Μαρία-Ελένη μια ζωή ανέφελη.. και καλώς να δεχτούν το νέο μέλος της οικογενείας τους

Το ζευγάρι Γεώργιος Στεφάνου και Μαρία Ελένη Σαχινι θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που από χτες έχουν κατακλύσει με ευχές τα προσωπικά τους social media. Και στα δικά σας οι ελεύθεροι και ελεύθερες… Πραγματικά οι ευχές σας μας δίνουν δύναμη για να μαστέ μια ζωή αγαπημένοι και ερωτευμένοι.. Ευχαριστούμε όσους μας ευχήθηκαν η μας εύχονται ακόμα….