Συλλήψεις τριών μεταναστών για διάφορα αδικήματα στην Μυτιλήνη

Συλλήψεις μεταναστών

Σύλληψη δύο (3) ατόμων  στη Μυτιλήνη, για   διάφορα αδικήματα

Σύλληψη δύο (2) ατόμων  στη Μυτιλήνη, για   διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, την Παρασκευή (29-09-2017) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι επέδειξαν ως ταξιδιωτικά έγγραφα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, δύο (2) δελτία ταυτότητας ισπανικών Αρχών, τα οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστά.

Επίσης, κατά τον έλεγχο προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου.

Σύλληψη μίας αλλοδαπής στον αερολιμένα Μυτιλήνης, για   διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη, την Παρασκευή (29-09-2017) στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, μία αλλοδαπή ηλικίας 38 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικού, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και για απόπειρα παραβίασης περιορισμών διαμονής.

Συγκεκριμένα,  η 38χρονη επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, μία (1) άδεια παραμονής, η οποία όπως διακριβώθηκε, έφερε ενδείξεις πλαστότητας.

Κατά τον έλεγχο, προέκυψε επίσης, ότι στην προαναφερόμενη αλλοδαπή είχε επιβληθεί, από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές, ο περιοριστικός όρος της μη απομάκρυνσής της από το νησί της Λέσβου.

Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου διενεργείται προανάκριση.