Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του μουσικού τμήματος του Συλλόγου Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15-10-2017 το απόγευμα, στην αίθουσα πολιτισμού Λουτρών,  η ετήσια εκδήλωση του μουσικού τμήματος του Συλλόγου Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ».

Την εκδήλωση, που ήταν και η τελευταία του καλοκαιριού, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι γονείς των παιδιών και πολλά μέλη του Συλλόγου οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να παρατηρήσουν από κοντά την πρόοδο των παιδιών τους στη μουσική και να τα καμαρώσουν γι αυτό.

Στο μουσικό τμήμα του Συλλόγου συμμετέχουν αυτή τη στιγμή 16 παιδιά ηλικίας από 6 έως 17 ετών και τα μαθήματα για όσους ενδεχομένως ενδιαφέρονται γίνονται στην βιβλιοθήκη του Συλλόγου στη Σκάλα Λουτρών κάθε Σάββατο.

Στην εκδήλωση έπαιξαν κιθάρα και τραγούδησαν οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριες:
Πέρσα Γκαγκάνη, Μιχάλης Τρουλινός, Φίλιππος Δασκάλου, Αίας και Αλέξανδρος Μουσελίμης, Ντορέττα Λιαδέλλη, Βασίλης Τζωρτζάτος, Δέσποινα Καραβατάκη, Μαρίνος Ντινιακός, Ήλια Πανταζοπούλου, Νικολέτα Τριβέλλα, Παναγιώτα Παπαχρυσού και Απόστολος Κομνηνός.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                                    Η Γ. Γραμματέας
Δημ. Παπαχρυσός                                                            Δώρα Βέντου