Τέλος ο Αριστείδης Σπέρκος από δημοτικός σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λέσβου- Στην θέση του ο Βαγγέλης Παυλής

Αντικατάσταση Δημοτικού Συμβούλου


Η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λέσβου, παραμένει πιστή στην υπόσχεση που έδωσε στους κατοίκους της Λέσβου για ουσιαστική αντιπολίτευση και υιοθετεί για μία ακόμη φορά τη λογική της συλλογικής προσπάθειας, απέναντι στον εγωκεντρισμό που κυριαρχεί στην αυτοδιοίκηση τα τελευταία πολλά χρόνια μέχρι και τις μέρες μας.

Σε ένα απαξιωμένο δημοτικό συμβούλιο όπως αυτό του Δήμου Λέσβου, είναι επιτακτική η ανάγκη για συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων νέων ανθρώπων, με όραμα για τον τόπο, ουσιαστικό λόγο και ξεκάθαρες προτάσεις. Μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί, μεσοπρόθεσμα ελπίζουμε, η νοσηρή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση στο νησί για να μπορέσουμε έτσι κάποια στιγμή να μιλήσουμε όλοι μαζί σοβαρά για ανάπτυξη και πρόοδο.

Η Πρωτοβουλία, μέσω του νέου δημοτικού συμβούλου και επικεφαλή της παράταξης Βαγγέλη Παυλή, θα συνεχίσει με ειλικρίνεια την αντιπολιτευτική της προσπάθεια, για ένα δήμο που θα σέβεται την ιστορία του νησιού και τους πολίτες του.

Με εκτίμηση,

Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λέσβου