Κοντά στην κοινωνία της Λέσβου η 98 ΑΔΤΕ- Γεύμα σε άπορους της Λέσβου στην Λέσχη Αξιωματικών

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Καταπολέμησης της Φτώχειας

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Καταπολέμησης της Φτώχειας, στις 18 Οκτωβρίου 2017, στη Λέσχη Αξιωματικών, ο Διοικητής της 98 Α.Δ.Τ.Ε., Υποστράτηγος κ. Σταύρος Τσερπές, παρέθεσε γεύμα για τους απόρους εγγεγραμμένους στο συσσίτιο του Δήμου Λέσβου.

Εκ μέρους του Δημοτικής αρχής παρέστη η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Αναστασία Αντωνέλλη, ενώ παραβρέθηκε και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μηθύμνης, κ.κ. Χρυσόστομος.


Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, σε σχετική δήλωσή του ευχαρίστησε θερμά τον Διοικητή της 98 Α.Δ.Τ.Ε και το προσωπικό της Λέσχης Αξιωματικών για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία που δείχνει εμπράκτως την αγάπη, την προσοχή, τον σεβασμό και την στήριξη εκ μέρους της 98 Α.Δ.Τ.Ε. προς τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια, ευελπιστώντας η ενέργεια αυτή να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. Σημείωσε, επίσης, ότι αυτές οι ενέργειες καταδεικνύουν, για ακόμη μια φορά, την άριστη και πολυεπίπεδη συνεργασία Δήμου Λέσβου - Στρατού.