Ο πεζοπορικός σύλλογος ΟΡΕΙΑΣ πάει Πλωμαρι-Μελιντα

Πεζοπορία ΟΡΕΙΑΣ 22-10-2017


Μετά το «ζέσταμα» των πρώτων πεζοποριών, ο ΟΡΕΙΑΣ την Κυριακή 22 Οκτωβρίου θα κάνει μια απαιτητική διαδρομή στην περιοχή του Πλωμαρίου.

Θα ξεκινήσουμε από το Αμμουδέλι και αρχικά θα ανηφορίσουμε προς το Κ. Χωριό. Μετά μέσα από διαρκείς ανηφόρες και κατηφόρες, με κάποια δύσβατα σημεία, θα συνεχίσουμε νότια της «Αγκαθερής» και κινούμενοι παράλληλα με την ακτογραμμή, θα φτάσουμε στις «Αποθαμένες» και τελικά στη παραλιακή Μελίντα. Έπειτα έχουμε μεριμνήσει για φαγητό σε εστιατόριο κοντά στο Πλωμάρι. Εκεί όσοι επιθυμούν μπάνιο, μπορούν να διαχειριστούν ανάλογα το χρόνο τους.

Η διαδρομή δεν είναι κυκλική. Ανήκει στο δίκτυο των επίσημων σηματοδοτημένων πεζοπορικών διαδρομών της Λέσβου που υλοποιήθηκαν από την ΕΤΑΛ. Αποτελείται από μονοπάτια και χωματόδρομους. Η διάρκεια της είναι περίπου 3,5 ώρες. Για τη διαδρομή αυτή απαιτούνται τα πεζοπορικά μποτάκια.

Η αφετηρία μας θα είναι στις 9:30 στο My Market του πάρκιγκ, απ’ όπου θα φύγουμε με πούλμαν.

Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 24:00 της Παρασκευής 20/10, κατά προτίμηση ηλεκτρονικά (σε όσους έχει σταλεί η φόρμα με email), αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946-306487 (Αντωνία).


Παρακαλούμε για τυχόν ακυρώσεις ειδοποιείτε έγκαιρα τηλεφωνικά. Εάν οι συμμετοχές ξεπερνούν τις διαθέσιμες θέσεις, τότε θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.