Εύκολα ο Διαγόρας στην παράταση ο Αιολικός- Όλοι οι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Λέσβου

ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΜΕΣΟΤΟΠΟ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟ


Εύκολα ο Διαγόρας στην παράταση ο Αιολικός

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγη ώρα οι τρείς αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Λέσβου με τα φαβορί να επικρατούν.

Ο Διαγόρας δεν συνάντησε δυσκολίες στον Παπάδο και επικράτησε με 4-0 της Αναγέννησης χάρις σε δυο γκολ του Κατσάμπα και από ένα των Τσομπανέλλη και Τοπάλι. Αντίθετα ο Αιολικός είδε και έπαθε να κάμψει την αντίσταση του Αετού κερδίζοντας στην παράταση 3-0 με τους Λάσπατζη, Μπουρού και Λαμπράκη να σκοράρουν σε ένα ματς όμως που ο Αιολικός έχασε τον Μουδούρογλου ο οποίος βλακωδώς αποβλήθηκε στο 118!

Στον Πολιχνίτο έσπασαν καρδιές σε ένα ματς για γερά νεύρα που κρίθηκε στα πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, δέχτηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα, έμειναν πίσω στην παράταση, έχασαν πέναλτι και τελικά ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό του εξτρά χρόνου.

Η πρόκριση πήγε στην ρώσικη ρουλέτα όπου ο Μεσότοπος με πέντε εκτελέσεις εύστοχες κατάφερε να νικήσει τελικά 5-3 και να πάει στα ημιτελικά. Αυτή την ώρα διεξάγεται ο τελευταίος προημιτελικός ανάμεσα στον Απόλλων Δαφίων και τον Ατρόμητο με το σκορ να είναι στο  1-1 στο 35΄λεπτο.

Στα ημιτελικά θα αναμετρηθούν ο Διαγόρας με τον Αιολικό και ο Μεσότοπος με τον νικητή στο ματς της Καλλονής.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Πολιχνίτος - Μεσότοπος 1-1(Παράταση,πέναλτι)
Αναγέννηση Γέρας-Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 0-4
Αετός Λουτρών-Αιολικός 0-3(στην παράταση)

Απόλλων Δαφίων - Ατρόμητος Ανεμώτιας   1 – 1 (σε εξέλιξη)