Δυσαρέσκεια Δημήτρη Γαβαλά για τα σενάρια

Την έντονη δυσαρέσκεια του για τα όσα αναφέραμε στην στήλη της «Μαιμούς» εξέφρασε ο Δημήτρης Γαβαλάς, κυρίως για το γεγονός πως προκλήθηκε θέμα χωρίς ο ίδιος να έχει την παραμικρή ευθύνη.


Όπως τόνισε σε επικοινωνία που είχε μαζί μας, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα ακούγονται για ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Αιολικό , σημειώνοντας πως όλα όσα διαδίδονται και λέγονται είναι εκ του πονηρού.

Ο έμπειρος τεχνικός μας διευκρίνισε επίσης πως η παρουσία του στην προ ημερών προπόνηση του Αιολικού στην οποία αναφερθήκαμε ήταν εντελώς συμπτωματική και ολιγόλεπτη, (περιμένοντας να σχολάσει ο γιος του από το φροντιστήριο που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το γήπεδο) και σε καμία περίπτωση δεν προαλείφεται και δεν επιθυμεί να αναλάβει τα ηνία της ομάδας της Μυτιλήνης, την στιγμή μάλιστα που ο Αιολικός έχει προπονητή, ενώ ο ίδιος προπονεί την ομάδα του Αιγέα από το καλοκαίρι.


Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένος σχόλιο αποτύπωσε απλά μια αίσθηση που υπάρχει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα και ένα θέμα που καλώς ή κακώς συζητιέται στα ποδοσφαιρικά στέκια, χωρίς βέβαια να υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από κανέναν, πόσο δε μάλλον από τον ίδιο τον Δημήτρη Γαβαλά.