Ένας Ρέτσος για τον Διαγόρα

Αλέξανδρος Ρέτσος 
ΡΗΞΗ ΧΙΑΣΤΟΥ Ο ΣΑΛΤΑΜΑΡΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

Στην απόκτηση του Αλέξανδρου Ρέτσου προχώρησε ο Διαγόρας μετά την άσχημη εξέλιξη που υπήρξε με τον τραυματισμό του Στρατή Σαλταμάρα.  Ο Μυτιληνιός αμυντικός έκανε μαγνητική χτες και τα «μαντάτα» δεν ήταν καλά καθώς η διάγνωση έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης οδηγείται σε χειρουργείο. 
Αύριο θα επισκεφτεί τον Νικολάου στην Αθήνα προκειμένου να εξεταστεί από τον καθόλα ειδικό σε αυτά τα θέματα πρώην γιατρό της ΑΕΚ και εκτός απροόπτου θα μπει στο  χειρουργείο. Με τα δεδομένα αυτά η χρονιά θεωρείται τελειωμένη για φέτος, αφού ούτως η άλλως το πρωτάθλημα τελειώνει και νωρίς και έτσι στον Διαγόρα αποφάσισαν να κινηθούν άμεσα και ήδη έφεραν στο νησί σήμερα το πρωί τον  αντικαταστάτη του Σαλταμάρα. 

Ο Αλέξανδρος Ρέτσος αγωνίζεται ως στόπερ, έχει ύψος 1.90 και έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω και Χαιδάρι, βρέθηκε σε ομάδα Γ Εθνικής στην Ολλανδία ενώ φέτος ξεκίνησε στην Θήβα αλλά αποδεσμεύτηκε πριν από μερικές ημέρες. Ο παίκτης έφτασε σήμερα στην Μυτιλήνη θα κάνει προπόνηση και θα είναι στην διάθεση του Πελέκη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθηραικό.