Η Φωτογραφία της ημέρας στην Λέσβο «Κοινό μέτωπο από 5ο Γυμνάσιο και Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης»

Η Φωτογραφία της ημέρας

Για πρώτη φορά στα χρονικά 5ο Γυμνάσιο και Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης προχώρησαν σε μαζική κατάληψη και πορεία προς το Δημαρχείο Λέσβου για το χρόνιο πρόβλημα των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Η κατάσταση στα δυο σχολεία έχει επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια τόσο με την αύξηση του αριθμού των μαθητών στο μουσικό αλλά και με τις ιδιαιτερότητες στη λειτουργία του αφού πρόκειται για ένα ¨θορυβώδες¨ σχολείο που δημιουργεί σοβαρές δυσλειτουργίες στο 5ο γυμνάσιο Μυτιλήνης.

Αυτό μάλιστα δημιουργούσε συχνά εντάσεις και στις σχέσεις των δύο σχολείων. Οι μαθητές  στις συνεδριάσεις των 15μελών διαπίστωσαν ότι τα αιτήματά τους είναι κοινά και με κοινή διεκδίκηση θα επιδιώξουν την επίλυσή τους.

Μπράβο λοιπόν στους μαθητές που έβαλαν πλάτη.. στις αντιπαραθέσεις και αποφάσισαν κοινές κινητοποιήσεις.. Ίσως τώρα να πετύχουν το σκοπό τους…




ΦΩΤΟ: LesvosPost

****
 Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή μετά τις 18:00 το απόγευμα θα δημοσιεύεται η φωτογραφία της ημέρας, που θα αλιεύουμε είτε από τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις που μας στέλνονται, είτε από τα κοινωνικά δίκτυα είτε από φωτογραφίες που μας στέλνουν αναγνώστες μας με μια μικρή περιγραφή η Φώτο-σχόλιο… (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)