Το 3ο TEDxLesvos θα σας κάνει... click | 11 Νοεμβρίου στο Θέατρο ΦΟΜ

To ΤEDxLesvos επιστρέφει για 3η χρονιά στη Μυτιλήνη το απόγευμα του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου στο Θέατρο ΦΟΜ, όμως αυτή τη φορά είναι λίγο διαφορετικό!


Το περιεχόμενο της εκδήλωσης εστιάζει στους νέους, στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν εν μέσω της πραγματικότητας που βιώνουμε και σε θέματα, που τους απασχολούν: επιχειρηματικότητα και επαγγελματικός προσανατολισμός, η τεχνολογία και η έρευνα, η δημιουργική διέξοδος από την ρουτίνα της καθημερινότητας, η διαφορετικότητα...

Κοινό σημείο σε όλα τα παραπάνω; Το Click, που αποτελεί το θέμα της φετινής διοργάνωσης! Πρόκειται για μια λέξη φαινομενικά απλή, που εντοπίζουμε συχνά στη ζωή μας, άλλα είναι εξαιρετικά σημαντική. Είναι η «στιγμή», η «έμπνευση», η μία (ή και πολλές περισσότερες...) αλλαγές που εμφανίζονται αναπάντεχα στις ζωές μας!

Οι καλεσμένοι ομιλητές θα μοιραστούν τα δικά τους... click, τις ιστορίες και τις ιδέες τους και θα δώσουν τροφή για σκέψη σε όλους τους νέους (και όχι μόνο!) που θα βρεθούν στο κοινό της εκδήλωσης. Στόχος μας είναι, μετά το τέλος του TEDxLesvos, οι θεατές να είναι πιο αισιόδοξοι και να έχουν εμπνευστεί. Να μην φύγουν με απαντήσεις, άλλα με χρήσιμα και ενδιαφέροντα ερωτήματα, πίσω από τα οποία, ποιος ξέρει, μπορεί να βρίσκονται και τα δικά τους clicks!

Οι πρώτοι ομιλητές

Νίκος Παυλάκος – Σύμβουλος επαγγελματικής σταδιοδρομίας
Δικηγόρος ή γιατρός; Το κλισέ αυτό στον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων προσπαθεί να «σπάσει» με την χρήση σύγχρονων εργαλείων ο Νίκος Παυλάκος. Με σπουδές στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και με μεταπτυχιακό στη «Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό» στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι ένας εκ των ιδρυτών της πλέον επιτυχημένης εταιρίας συμβούλων σταδιοδρομίας.  Ο Νίκος Παυλάκος απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντα, τις κλίσεις τους και την επαγγελματική τους προσωπικότητα προκειμένου να γίνουν επιτυχημένοι και κυρίως ευτυχισμένοι ενήλικες.

Ηλίας Γιαννακόπουλος – Τεχνολόγος, Ψηφιακός ακτιβιστής
Ο Ηλίας Γιαννακόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα, μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αθήνας και... Μανταμάδου και του αρέσει να λύνει προβλήματα. Εργάζεται στις τηλεπικοινωνίες τα τελευταία 20 χρόνια, κυρίως στην ανάπτυξη και ανάλυση λογισμικού και συνεισφέρει σε έργα κώδικα που αφορούν ασφαλή επικοινωνία, πρόσβαση και νοημοσύνη πληροφοριών. Έχει συμμετάσχει σε έργα μετασχηματισμού ψηφιακών οργανισμών, έργων της Ευρωπαικής Επιτροπής και τηλεπικοινωνιακών υποδομών. Εθελοντής, ψηφιακός ακτιβιστής, εμμονικός με γραμματοσειρές και χρώματα, καθαρό κώδικα και με το τρίπτυχο ελευθερία ισότητα αδελφοσύνη. Εμπιστεύεται το blockchain, ακούει στο @igiannako και μιλάει με Signal.

Περισσότερες πληροφορίες για το 3ο TEDxLesvos, τους ομιλητές του και το πως μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια, θα δημοσιεύονται τις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα www.tedxlesvos.com και στα κανάλια του event, στα social media.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
TEDxLesvos 2016
CLICK
11 Νοεμβρίου 2017 στις 17:30
Θέατρο ΦΟΜ Μυτιλήνη

Όλα τα νέα του TEDxLesvos εδώ:
Επίσημη ιστοσελίδα: www.tedxlesvos.com
Facebook: https://www.facebook.com/TEDxLesvos/
Twitter: https://twitter.com/tedxlesvos

Instagram: https://www.instagram.com/tedxlesvos/