Ιστορική και πολύτιμη νίκη για τον Διαγόρα Αγιας Παρασκευής | Διαγόρας-Πανθηραϊκός 2-1 (pics)

Στο κατάμεστο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής


Ρεπορτάζ | Στρατης Τσιντώτας 

Μια νίκη που θα μνημονεύουν για τα επόμενα χρόνια οι φίλοι του Διαγόρα, πέτυχε σήμερα η ομάδα της Αγ. Παρασκευής, επικρατώντας με 2-1 του Πανθηραικού για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Και αυτό καθώς ήταν η πρώτη στην κατηγορία αυτή, αλλά και μια νίκη που έδειξε πως ο Διαγόρας μόνο αμελητέα ποσότητα δεν θα είναι στον 7ο όμιλο και θα παλέψει με αξιώσεις για να παραμείνει στην κατηγορία και μάλιστα εύκολα.

Στο κατάμεστο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής οι παίκτες του Πελέκη πήραν ώθηση από τους φιλάθλους τους που γέμισαν κάθε γωνιά και δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ωστόσο ένα λάθος του Ρόππα στο ξεκίνημα, ο οποίος δεν εκτίμησε καλά το σουτ φάουλ του Φαμπίνιο από το κέντρο, έφερε το 0-1 και την ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους.

Ωστόσο με ηγέτη τον Τζόρνταν, ο Διαγόρας έφτασε στην ισοφάριση στα μισά του ημιχρόνου, με κεφαλιά του Αχείμαστου μετά από φάουλ του Τζόρνταν, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, ο Ρόππας σε 2-3 περιπτώσεις όταν χρειάστηκε ήταν εκεί, ο Διαγόρας είχε και αυτός 1-2 καλές στιγμές και ενώ όλα έδειχναν πως οι δυο ομάδες θα μοιράζονταν από έναν βαθμό, στο 92ο ο Φιλιανός που είχε περάσει ως αλλαγή στο 85ο έκανε το 2-1 για τον Διαγόρα και χάρισε μια μοναδική νίκη στην ομάδα του.

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής  7ου ομίλου Γ΄ Εθνικής

Θύελλα Ραφήνας-Αήττητος Σπάτων 0-1
Ένωση Ερμιονίδας-Τριγλία Ραφήνας 2-0
Χαλκίδα-Αιολικός 0-1
Διαγόρας Αγίας Παρασκευής-Πανθηραϊκός 2-1
Ερμής Κιβερίου-Ταμυναϊκός 4-1
Ρεπό: Παναργειακός

Βαθμολογία σε 2 αγώνες

1)    Αήττητος Σπάτων 6 4-0
2)    Ερμιονίδα 6 3-0
3)    Ερμής Κιβερίου 4 4-1
4)    Αιολικός 3 1-1
5)    Διαγόρας 3 2-4
6)    Ταμυναικός 3 4-4
7)    Χαλκίδα 3 2-2
8)    Πανθηραικός 1 1-2
9)    Θύελλα Ραφήνας 0 0-1
10) Παναργειακός 0 1-2

11) Τριγλία Ραφήνας 0 0-5