Φθινοπώριασε- Ξαφνικό μπουρίνι, με έντονη βροχόπτωση και χαλάζι σε πολλές περιοχές της Λέσβου-Ραγδαία αλλαγή του καιρού (VID)

Ξαφνικό μπουρίνι, με έντονη βροχόπτωση, ξέσπασε για λίγα λεπτά, γύρω στις 14:00

Ξαφνικό μπουρίνι, με έντονη βροχόπτωση, ξέσπασε για λίγα λεπτά, γύρω στις 14:00 το μεσημέρι σε πολλές περιοχές της Λέσβου προκαλώντας ευτυχώς ελάχιστα προβλήματα.

Πολλοί επισκέπτες και κάτοικοι της Λέσβου είδαν τον καιρό να αλλάζει και σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα όταν ξεκίνησε μία σφοδρότατη νεροποντή, τόσο έντονη που η ορατότητα ήταν μετά βίας 3 – 4 μέτρα!

Το μπουρίνι συνοδευόταν με χαλάζι.

Η χαλαζόπτωση σε κάποιες περιοχές ήταν παρατεταμένη και προκάλεσε μικρές ευτυχώς ζημίες στα οπωροφόρα δέντρα, και στα ζαρζαβατικά. 

Αυτήν την ώρα συνεχίζεται η βροχή σε μεγάλο μέρος της Λέσβου με ποιο μικρή ένταση.

Πάντως σύμφωνα με την πρόγνωση από σήμερα θα έχουμε αλλαγή του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, αλλά και με πρόσκαιρα διαστήματα βελτίωσης, με ηλιοφάνεια στο νησί της Λέσβου.

Στην Μυτιλήνη αύριο Τετάρτη  27-9-2017 ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, αλλά και μεγάλα διαστήματα βελτίωσης. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφόρ τοπικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 25  βαθμούς η μέγιστη τοπικά. Την Πέμπτη  28-9-2017 στην Μυτιλήνη θα έχουμε αραιή συννεφιά κατά περιόδους πιο πυκνή. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφόρ  τοπικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 βαθμούς η ελάχιστη έως 23  βαθμούς η μέγιστη τοπικά.


Δείτε το βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης μας από οικία στην Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνης