Σέντρα στην Α' τοπική το Σάββατο- Live μετάδοση λεπτό προς λεπτό όλων των αγώνων από το LesvosPost

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα (τουλάχιστον όπως προβλέπουν οι περισσότεροι) των τελευταίων χρόνων στην  Α’ Τοπική ξεκινά αύριο, με τις 14 ομάδες να μπαίνουν στο γήπεδο διεκδικώντας η καθεμιά τους στόχους που έχει θέσει.


Ο Αίγειρος φαντάζει με βάση το ρόστερ η καλύτερη ομάδα και το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, ωστόσο επειδή ποδόσφαιρο δεν παίζουν τα ονόματα, θα περιμένουμε αυτό να επιβεβαιωθεί και στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αετός Λουτρών που πέρυσι ήταν η ευχάριστη έκπληξη και έχει καθιερωθεί πια στις πρώτες θέσεις, ο Ατρόμητος Ανεμότιας που έχει ενισχυθεί και ήδη δείχνει τα «δόντια» του στο κύπελλο, ο Αιγέας του Γαβαλά που ξεκινά μια νέα πορεία στην μετά Σανιδά εποχή, ο Όλυμπος του Θοδωρή Παπαλόπουλου που επίσης ενισχύθηκε και θα αποτελέσει σκληρό καρύδι, η Αναγέννηση Γέρας πάντα δυνατή και υπολογίσιμη, είναι οι ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και να βάλουν δύσκολα στον Αίγειρο.

Επειδή όμως σε κάθε πρωτάθλημα παραμονεύουν οι εκπλήξεις, ικανές να τις αποτελέσουν είναι ο ανανεωμένος Κεραυνός του Στρατή Μυρογιάννη, ο Μεσότοπος που με τον Θοδωρή Γιακαλή στον πάγκο έχει τον ενθουσιασμό του πρωτάρη, ο πάντα σκληρός Ανδρονικάς ή ο Πολιχνίτος που μόνο με την προοπτική του γηπέδου που ανακοινώθηκε πως θα ανακαινιστεί έχει πάρει πορεία προς τα πάνω ψυχολογικά και μπορεί να αποτελέσει βαρόμετρο. Από την άλλη ο Αρίων Μ. του έμπειρου Γιώργου Κομνηνού, ο Αχιλλέας Πέτρας με τον Γιάννη Πίνη στον πάγκο, αλλά και ο Αλκιβιάδης του Γιώργου Σπέρκου θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια, με σκοπό να εξασφαλίσουν νωρίς την παραμονή και να βάλουν δύσκολα στους «μεγάλους».

Ερωτηματικό ο Οδυσσέας Ελύτης που έχει αλλάξει κατά πολύ στο ρόστερ από πέρυσι και ψάχνεται. Στην πρεμιέρα ξεχωρίζει αναμφίβολα το γειτονικό ντέρμπι της Αναγέννησης με τον Αιγέα, ο Αίγειρος, ο Όλυμπος και ο Ατρόμητος έχουν προβάδισμα για την νίκη φιλοξενώντας Αρίωνα Μ., Ανδρονικά και Οδυσσέα Ελύτη, μεγάλη μάχη θα γίνει στον Πολιχνίτο μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Μεσοτόπου, προβάδισμα λόγω εμπειρίας έχει ο Αετός στο Κάτω Τρίτος, ενώ ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα είναι το ματς του Αχιλλέα με τον Κεραυνό. Συνοπτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 30/9 (16.30)

Αίγειρος – Αρίων Μ.
Αχιλλέας – Κεραυνός
Όλυμπος – Ανδρονικάς
Ατρόμητος – Οδυσσέας Ελύτης
Αναγέννηση – Αιγέας
Πολιχνίτος – Μεσότοπος
Αλκιβιάδης – Αετός.

Live μετάδοση λεπτό προς λεπτό όλων των αγώνων από το LesvosPost….

Το LesvosPost.com πιστό στην άμεση και έγκυρη ενημέρωση από αύριο και για κάθε αγωνιστική ξεκινάει τις Live μεταδόσεις αγώνων Λεπτό προς Λεπτό των τοπικών πρωταθλημάτων Λέσβου.

Μέσα από μια πρωτοποριακή πλατφόρμα το LesvosPost θα σας μεταφέρει Live λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη όλων των αγώνων της Α΄ Τοπικής για την 1η αγωνιστική που ξεκινάει αύριο.

Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 16:30

Να θυμίσουμε πως η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.

Στην περιγραφή θα είναι ο Στρατής Τσιντωτας

Το Live ξεκινάει στις 16:15

Click Here

Live Blog Α΄ ΤΟΠΙΚΗ ΛΕΣΒΟΥ 1η αγωνιστική LIVE 30/09/17