Τέλος ο Μυτιληνιός Σ. Μαλέλης από Γενικός Δ/ντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΙ- Ετοιμάζεται για υποψηφιότητα στην ΠΕ Βορείου Αιγαίου;

Χθες έσκασε «βόμβα» και στην πυραμίδα του ενημερωτικού τομέα με τον Σταμάτη Μαλέλη να αποχωρεί από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης αναλαμβάνοντας Σύμβουλος Ενημέρωσης.


Αυτό επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ο ίδιος ο σταθμός αναφέροντας πως:

«O Σταμάτης Μαλέλης αναλαμβάνει Σύμβουλος Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ. Από σήμερα δεν θα ασκεί τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ. Από τη νέα του θέση θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του».

Μένει να φανεί αν αυτός ο «υποβιβασμός» στη θέση του συμβούλου για ένα ηγετικό στέλεχος που τα τελευταία χρόνια «έτρεχε» το ενημερωτικό κομμάτι του ΣΚΑΪ, έγινε λόγω απαίτησης του ίδιου, καθώς πληροφορίες λένε πως ο κ. Μαλέλης σκέφτεται να ασχοληθεί και με άλλους τομείς πέρα της τηλεόρασης ή αν αλλάζει «ρότα» ο σταθμός του Φαλήρου στον τομέα της ενημέρωσης.

Μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr, ο Σταμάτης Μαλέλης είπε: «Φεύγω από την καθημερινότητα των ειδήσεων, προκειμένου να εκπληρώσω τα ανεκπλήρωτα όνειρά μου, που είναι η πολιτική και η συγγραφή βιβλίων. Θα φύγω από την καθημερινότητα ειδήσεων, κάτι που το ήθελα και το ζήτησα, ήταν δική μου επιθυμία, για να μπορέσω να ασχοληθώ και με άλλα πράγματα».

Πληροφορίες τώρα από τα πολιτικά στέκια αναφέρουν ότι  Σ. Μαλλελης θα εγκατασταθεί μόνιμα στην γενέτειρα του Μυτιλήνη ώστε να ξεκινήσει ένα άτυπο προεκλογικό αγώνα με φόντο την κατάκτηση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στις εκλογές το 2019.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 2013 σε αποκλειστική συνέντευξη που είχε δώσει ο Σ. Μαλλελης στο LesvosPost είχε προαναγγείλει την επιστροφή του στην Λέσβο τονίζοντας «Θα επιστρέψω από εκεί που ξεκίνησα. Την Επάνω Σκάλα .»