Παραίτηση Γιαννακέλλη από την προεδρία του Διαγόρα

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Ρεπορτάζ LesvosPost | Στρατής Τσιντώτας

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής, στην οποία διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο τα περί παραίτησης του Προέδρου Θανάση Γιαννακέλλη και του μέλους Φώτη Γεωμηλά στα οποία αναφερθήκαμε και εμείς σήμερα το πρωί μέσα από την στήλη «Μαιμού».

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για στοχευμένα δημοσιεύματα που προσπαθούν να πλήξουν το κύρος και την αξιοπιστία της διοίκησης, ζητώντας από τους συντάκτες τους να… αλλάξουν πλευρό. Μάλιστα η ανακοίνωση φέρει την υπογραφή του Προέδρου Θανάση Γιαννακέλλη, ενώ υπάρχει και δήλωση του Φώτη Γεωμηλά:   "

Η διοίκηση του ΑΟ Διαγόρα Αγίας Παρασκευής δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά πως το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας, όπως αυτό προέκυψε από τις διαδικασίες της 18ης Ιουνίου, συνεχίζει ενιαίο και αδιαίρετο την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στην ιστορική αυτή χρονιά, όπου η ομάδα μας θα συμμετάσχει στη Γ' Εθνική. Τα στοχευμένα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών εις βάρος του Διαγόρα, σε μερίδα του τοπικού Τύπου, που μόνο σκοπό έχουν να πλήξουν το κύρος και την αξιοπιστία της διοίκησης μας, πέφτουν καθημερινά στο κενό και διαψεύδουν ηχηρά τους συντάκτες τους. Ο Διαγόρας εκπροσωπεί φέτος ολόκληρη τη Λέσβο στη Γ' Εθνική και όλοι στην Αγία Παρασκευή είμαστε περήφανοι και ενωμένοι. Οι εμπνευστές των διάφορων αυτών σεναρίων, ας αλλάξουν πλευρό.

Για το ΔΣ του ΑΟ Διαγόρα
Ο Πρόεδρος
Θανάσης Γιαννακέλλης"

"Προς αποφυγή παρερμηνειών από τα όσα γράφονται, ενημερώνω τους φίλους του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής πως δεν υπάρχει καμία παραίτηση από μέρους μου. Παραμένω εντός του διοικητικού συμβουλίου και στηρίζω ανεπιφύλακτα την φετινή προσπάθεια του Διαγόρα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Φώτης Γεωμηλάς"

Οι συντάκτες ωστόσο της ανακοίνωσης ωστόσο διαψεύστηκαν άμεσα, καθώς ο Θανάσης Γιαννακέλλης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του όχι μόνο επιβεβαίωσε την παραίτηση του, αλλά παράλληλα δήλωσε και άγνοια για την ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του: 

«Δεν έχω ιδέα για την ανακοίνωση και εγώ την διάβασα στο διαδίκτυο και δεν έχω υπογράψει καμία τέτοια. Εδώ και δέκα ημέρες έχω υποβάλλει προφορικά την παραίτηση μου και αύριο θα την καταθέσω και γραπτώς και στην ΕΠΣΛ και στην ΕΠΟ. Όσο για τον κ. Γεωμηλά αυτό που γνωρίζω είναι πως δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα συμβούλιο της ομάδας εδώ και δυο μήνες. Τώρα αν έχει παραιτηθεί ή όχι δεν το ξέρω είναι δικό του θέμα». 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Φώτη Γεωμηλά, μας ανέφερε πως δεν έχει παραιτηθεί αλλά δεν μπορεί λόγω υποχρεώσεων να βρίσκεται κοντά στην ομάδα αυτή την περίοδο: « Δεν έχω παραιτηθεί, στηρίζω την προσπάθεια της ομάδας απλά δεν μπορώ αυτή την στιγμή να βρίσκομαι κοντά λόγω προσωπικών και οικογενειακών θεμάτων».