Οι αποκαλύψεις της Τρίτης από την «Μαϊμού» του αθλητισμού της Λέσβου

Δεν λέει να φθινοπωριάσει και έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι. Τουλάχιστον δεν δίνουν και μια παράταση στο καλοκαίρι να ξέρουμε τι να κάνουμε.


Μόνο στο Πλωμάρι ο αντιδήμαρχος με ανακοίνωση του παρέτεινε την τουριστική περίοδο.

Εμείς τι είμαστε δηλαδή? Πάμε στα δικά μας πριν βουτήξω ξανά…

- Τι σου είναι το ποδόσφαιρο ε; Πότε θα σε ανεβάσει στον ουρανό, πότε θα σε πάει στα τάρταρα αγωνιστικά, πότε θα σε χωρίσει, πότε θα σε ξανά παντρέψει. Έτσι είναι αυτά. Άντε και καλούς απογόνους εύχομαι… - «Λουκούμι» η κλήρωση για τον Αιολικό, δεν μπορώ να πω. Και παραγγελία να την είχε κάνει δεν θα του έρχονταν τόσο καλή η σειρά. Μην ακούω περί όλοι θα παίξουν με όλους και εκνευρίζομαι. Το πότε θα παίξεις με ποιόν έχει μεγάλη σημασία. Και ο Αιολικός μπορεί στο τέλος του πρώτου γύρου να είναι ακόμη και πρώτος. Και μετά όλα γίνονται αν θέλει βέβαια και η διοίκηση. Είναι μεγάλη δουλειά να ξεκινήσεις και να είσαι μπροστά. Κρατάς και τον κόσμο ζεστό έχει έσοδα, ψυχολογία κτλ. Για αυτό και το πρώτο πράγμα που είπε ο Πολλαετίδης μετά την κλήρωση ήταν ότι ο κόσμος θα παίξει ρόλο.

- Από την άλλη ζόρια στον Διαγόρα. Δύσκολο πρόγραμμα και κινδυνεύει η ομάδα να μείνει πίσω από την αρχή. Και αυτό είναι πολύ κακό για μια ομάδα που θα παλέψει για να μείνει. Μεγάλα ματς την 3η και 4η αγωνιστική εκεί θα κριθεί για μένα η πορεία της ομάδας ακόμη και αν είναι πολύ νωρίς. Θα με θυμηθείτε. Μην ακούτε τον Τομ που δηλώνει πως ήθελε αυτή την πρεμιέρα. Η καρδούλα του το ξέρει.

- Αλήθεια οι παραιτήσεις στην διοίκηση της Αγ. Παρασκευής γιατί δεν ανακοινώνονται. Από ότι μαθαίνω παραιτήθηκε και ο Γιαννακέλλης και ο Γεωμηλάς. Ή μήπως όχι?

- Ο Μπουρούς κατέληξε τελικά στον Αιολικό. Επέστρεψε για την ακρίβεια, παρά την μεγάλη προσπάθεια του Διαγόρα να τον αποκτήσει. Για τον Βαλιό πάντως μην περιμένετε. Μπορεί να μην πήγε Αμαλιάδα, καθώς περιμένει ομάδα Β Εθνικής ακόμη, αλλά και εκεί να μην πάει δεν πρόκειται να παίξει στον Αιολικό και θα περιμένει τον Δεκέμβρη. Ήταν ιδανική περίπτωση αλλά…

- Οι «ανόητοι» με τα φειγ βολάν ήταν δυο και τους έπιασε η κάμερα. Ο χαρακτηρισμός δεν έχει να κάνει με την πράξη αυτή κάθε αυτή, αλλά σε μια εποχή όπου οι κάμερες είναι παντού πρέπει να είσαι ανόητος να κάνεις κάτι τέτοιο χωρίς να σκεφτείς πως θα σε πιάσουν. Για μένα πρέπει να απαλλαγούν λόγο βλακείας και μόνο. Στην ουσία της υπόθεσης δεν θα μπω δεν έχει και νόημα από την στιγμή που και ο όμιλος ήταν μια χαρά και οι δυο ομάδες καταδίκασαν το γεγονός.

- Μπέρδεμα έγινε με τις άδειες διεξαγωγής των αγώνων. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι ακριβώς ισχύει μην νομίζετε πως το κάνουν επίτηδες. Ας είναι καλά ο Πετρέλλης που τα ξέμπλεξε την Παρασκευή και προσπαθεί να τα ξεμπλέξει οριστικά γιατί δεν πρόκειται να ασχοληθεί άλλος.

- Κοστούμι ετοίμασε ο Νίκος Χρόνης που μαζί με τον Σάλτα πάνε παρατηρητές στους αγώνες κυπέλλου. Μέχρι και τον Γιωργάκη βλέπω να βάζει παρατηρητή σε κανά παιχνίδι ο Ψαρρόπουλος. Μην ρωτάτε ποιος είναι ο Γιωργάκης. Γράφει και ποστάρει πιο γρήγορα και απ την σκιά του που θα λεγε και ο Ιωάννου.

- Πήγα χτες στους διαιτητές που έκαναν Αγιασμό. Αν ήταν και ο Γαληνός, μπορεί και να γίνονταν και δημοτικό συμβούλιο. Από Ψάνη και Γιαννάκη, μέχρι Αμπουλό και Κατζανό είχε το μενού. Πολλά τα πάρε δώσε ΕΠΣΛ και Δήμου. Σε όλα τα…πόστα. Νερό πίνει ο ένας στο όνομα του άλλου…

- Ο Κουκούλας πάντως τάχθηκε με Μαλέλλη και ήταν και στην προχθεσινή συγκέντρωση. Για αυτό ίσως και χτες στον Αγιασμό δεν ήταν ως συνήθως εκπρόσωποι από Περιφέρεια, βουλευτές κτλ. Τάχθηκες Γιώργο μου πια….

- Καλορίζικος ο νέος αντιδήμαρχος αθλητισμού. Ελπίζω πλέον να ξεκινήσει και μια σοβαρή κουβέντα για ένα Κλειστό. Ο Ταμβακέλλης είναι πιο « μπασκετικός» και κατανοεί τις ανάγκες και πρέπει πια να ασχοληθούμε σοβαρά με το θέμα. Άντε να πιάσουμε δουλειά Μιχάλη μου…




- Τι καταλάβατε τώρα? Εκνευρίσατε τον Σπανό και έχει αρχίζει να μαζεύει χαρτιά και αποδείξεις… Εγώ πάντως θα τα δημοσιεύσω να ξέρετε…

Με καλούν τα όμορφα νερά του Αιγαίου. Σας χαιρετώ και στο επανιδείν…

Κάθε Τρίτη η Μαϊμού που αγαπήσατε, η Μαϊμού που αποκαλύπτει πολλά… θα εμφανίζεται στην οθόνη σας…… Μια αποκλειστική συνεργασία του LesvosPost…

Για όσους θέλετε να μας στείλετε τις «μπανάνες» σας, τα παράπονα σας και τις ενστάσεις σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο tsitos76@yahoo.gr.