Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις Κυπέλλου και πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λέσβου- Οι αγώνες του κυπέλλου-Χωρίς Αιολικό και Διαγόρα η Α΄Φάση

Ολοκληρώθηκαν χτες το βραδυ οι κληρώσεις του Κυπέλλου και των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων της Λέσβου στο εστιατόριο “Ανατολή” στην Καρύνη Αγιάσου.

Παρόντες ήταν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Λέσβου, η επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου που πραγματοποίησε τις κληρώσεις, τα μέλη των υπόλοιπων Επιτροπών, εκπρόσωποι των Διαιτητών και αρκετοί εκπρόσωποι από τα Λεσβιακά σωματεία.

Μετά από σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου της ΕΠΣΛ Σταύρου Ψαρρόπουλου, πρώτα μπήκαν στην κληρωτίδα οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στον θεσμό του Κυπέλλου και έπειτα ακολούθησαν οι κληρώσεις της Α κατηγορίας και των δύο ομίλων της Β κατηγορίας.

Να σημειωθεί ότι στην Α’ φάση του Κυπέλλου δεν συμμετέχουν οι δύο εκπρόσωποι του νησιού στη Γ’ Εθνική Αιολικός και Διαγόρας Αγ. Παρασκευής, όπως επίσης και οι ομάδες Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους, Αναγέννηση Γέρας, Αρίων Μήθυμνας, Αρίων Παλαιοκήπου, Αιγέας Πλωμαρίου, Αχιλλέας Πέτρας, ΕΜΑΣ Φίλια και Απόλλων Δαφιων που προέκυψαν μετά από την κλήρωση.

Η πρώτη φάση του Κυπέλλου θα διεξαχθεί στις 16-17/9/2017 και η δεύτερη στις 23-24/9/2017. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα, καθώς το πλήρες πρόγραμμα των Πρωταθλημάτων θα γνωστοποιηθούν με νέες ανακοινώσεις. Ακολουθούν τα ζευγάρια του Κυπέλλου.

ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 16-17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ – ΑΟ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΕΜΟΤΙΑΣ – ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ
ΟΡΦΕΑΣ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ – ΑΟ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΦΑΛΩΝΑ – ΑΝΔΡΟΝΙΚΑΣ ΠΑΡΑΚΟΙΛΩΝ
ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΚ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ

ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 23-24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΑΤΩ ΤΡΙΤΟΥΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΑΣ
ΑΡΙΩΝ ΠΑΛΑΙΟΚΗΠΟΥ – (ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ)
(ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΕΜΟΤΙΑΣ – ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ) – (ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΟΛΥΜΠΟΣ)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΤΡΑΣ – (ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ – ΑΟ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ)
ΕΜΑΣ ΦΙΛΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΦΙΩΝ
ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ – ΑΙΟΛΙΚΟΣ
(ΟΡΦΕΑΣ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ – ΑΟ ΠΛΙΧΝΙΤΟΥ) – ΑΡΙΩΝ ΜΗΘΥΜΝΑΣ

(ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΑΝΔΡΟΝΙΚΑΣ) – ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ