Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση φωτογραφίας του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου ΟΡΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Η έκθεση φωτογραφίας του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου ΟΡΕΙΑΣ «Τα μικρά και μεγάλα θαύματα της Λέσβου» 28/8 – 3/9/2017 ολοκληρώθηκε με επιτυχία και αρκετή προσέλευση. Αποσπώντας θετικά σχόλια όχι μόνο από έλληνες επισκέπτες, αλλά και από Τούρκους, Γερμανούς, Ιταλούς κλπ.

Το Δ.Σ. του ΟΡΕΙΑΣ ευχαριστεί τους φωτογράφους μέλη του που διέθεσαν τα έργα τους και όσους βοήθησαν στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

Ιδιαιτέρως: Την Περιφέρεια Β. Αιγαίου για την συνδιοργάνωση και χρηματοδότηση καθώς και το Επιμελητήριο Λέσβου επίσης συνδιοργανωτή για τη φιλοξενία στον εκθεσιακό χώρο.

Ακόμη ευχαριστούμε: Τα τοπικά ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης (ΣΕΑΜ) για τη συνεργασία, τον Δημήτρη Γιασσά που στόλισε την αίθουσα με φωτά από το φυτώριο «Φυτόπολις», τον κ. Χριστόφορο Μανδηλά που εμπλούτισε τον εκθεσιακό χώρο με μεγάλου μεγέθους χάρτες πεζοπορικών διαδρομών και τον Δήμο Λέσβου που διέθεσε αντίτυπα του βιβλίου-οδηγού «Walking trails of Lesvos».

Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το κοινό που με ζήλο και ενδιαφέρον περιπλανήθηκε νοερά στη φύση της Λέσβου μέσα από τα εκθέματα.


Οι πεζοπορικές μας διαδρομές θα ξεκινήσουν όπως κάθε χρόνο από Οκτώβρη. Πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.oreias.gr