800.000€ το έλλειμμα της ΔΕΔΑΠΑΛ- Που πήγαν τα λεφτά του Λεσβιακού λαού;

Ερώτηση από τον «Αδέσμευτο Συνδυασμό για τη Λέσβο»  (Ευστράτιος Κυρατζής) προς τον Πρόεδρο της ΔΕΔΑΠΑΛ * (Στέφανος Αποστόλου)  για το τεράστιο  έλλειμμα 800.000 ευρώ!


Πιο συγκεκριμένα, ζητά ενημέρωση για «τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η νέα Διοίκηση που ανέλαβε καθήκοντα τον Μάιο, έτσι ώστε να υπάρξει εξορθολογισμός των οικονομικών στοιχείων,
μετά το τεράστιο έλλειμμα των 800.000 ευρώ, τα οποία είναι χρήματα του λεσβιακού λαού και κάποιος πρέπει επιτέλους να δώσει εξηγήσεις», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και συνεχίζει απευθυνόμενος στον Στέφανο Αποστόλου: «Σας έχω εκφράσει και προσωπικά τις απόψεις μου για τα αίτια της κατάστασης αυτής, πάρα πολύ μεγάλος αριθμός εργαζομένων - εργολάβων που δεν γνωρίζω αν χρειάζονται και σε ορισμένες περιπτώσεις λαμβάνουν διπλάσιο ποσό αμοιβής από τους συμβασιούχους που πληρώνει ο Δήμος». Και καταλήγει ο κ. Κυρατζής: «Η Εταιρεία πρέπει να παραμείνει μόνο στην λειτουργία του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμά- των και των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων».

Αξίζει να τονιστεί ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχουν αναφορές για προσλήψεις  δια μέσου της ΔΕΔΑΠΑΛ για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης.

Αναλυτικά η ερώτηση:





* ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΔΕΔΑΠΑΛ ΑΕ)