Παραδόθηκαν από την ΤΙΤΑΝ ακόμα 2 φορτία τσιμέντου- 150 τόνους δωρεάν τσιμέντου θα προσφέρει η ΤΙΤΑΝ στον Δήμο Λέσβου

Παραδόθηκαν από την ΤΙΤΑΝ ακόμα 2 φορτία τσιμέντου


Παραδόθηκαν χθες το πρωί, άλλα δυο φορτία δωρεάν ενσακισμένου τσιμέντου που προσφέρει η εταιρεία «ΤΙΤΑΝ» στο Δήμο Λέσβου, προκειμένου να αντιμετωπισθούν επείγουσες κατασκευαστικές ανάγκες σε κτίρια δημοσίου συμφέροντος.

Η εταιρεία θα προσφέρει συνολικά ποσότητα 150 τόνων τσιμέντου (5 φορτία) στο Δήμο Λέσβου, για την άμεση αποκατάσταση των πιο σημαντικών κτιριακών προβλημάτων σε Δημόσια ή Δημοτικά κτίρια, καθώς και σε έργα που αφορούν υποδομές, με στόχο την ανακούφιση των κατοίκων του νησιού μας.


Με την ευκαιρία αυτή, ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, ευχαρίστησε δημόσια την εταιρεία «ΤΙΤΑΝ», για την σημαντική αυτή δωρεά που αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική της ευθύνη, ευαισθησία και αλληλεγγύη, βοηθώντας σημαντικά τον Δήμο Λέσβου στην προσπάθεια που καταβάλει για την όσο το δυνατό συντομότερη αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός της 12ης Ιουνίου. Ευχαρίστησε, επίσης, όλους όσοι με οποιοδήποτε τρόπο, βοηθούν και υποστηρίζουν τους κατοίκους του νησιού μας που δοκιμάσθηκαν από τον σεισμό.