Πρώτες εικόνες από το ανακαινισμένο Marush στην Προκυμαία Μυτιλήνης- Έρχεται σύντομα το νέο «Marush blanc» (pics)

Ακόμη πιο ζεστό. Ακόμη πιο ατμοσφαιρικό. Ακόμη πιο ονειρικό.

Το Marush blanc, το πιο φιλόξενο και ευρύχωρο 'cafe' στην Προκυμαία Μυτιλήνης, ανακαινίστηκε ολοκληρωτικά και μας προσκαλεί να το ανακαλύψουμε.

Μετά μια απουσία 2,5 μηνών το Marush στη Προκυμαία Μυτιλήνης ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο άνοιγμά του και υπόσχεται να μας εκπλήξει και πάλι.

Άλλαξαν όλα! Στην αρχή όταν μπεις μέσα νομίζεις πως ήρθες σε άλλο χώρο. Σε έναν πολύ όμορφο άλλο χώρο.

Μεταξύ μας, όχι ότι το χρειαζόταν, αφού έτσι και αλλιώς είχε ήδη κλέψει τις εντυπώσεις με το πρωτοποριακό του concept, αφού είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρέχει όλες τις ανέσεις που πραγματικά θα επιθυμούσαμε για το σπίτι των ονείρων μας.

Ήδη μπαίναμε μέσα, είτε με τους φίλους μας, είτε με τα παιδιά μας, και δεν μας έκανε καρδιά να βγούμε.  Απλώς τώρα, στη νέα του εκδοχή, μας δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές. Ναι, το ξέρω. Ούτε εγώ μπορούσα να φανταστώ ότι είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Αλλά τελικά είναι.

Το ανανεωμένο café-bar με μοντέρνα επίπλωση και διακοσμητικά στοιχεία που μοιάζουν με έργα τέχνης, θα προσφέρει πια ακόμα περισσότερη αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης.

Το Marush blanc αναμένεται ότι θα επανέλθει αρχές Σεπτεμβρίου, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εργασίες.


Το Marush blanc θα είναι μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ με εντυπωσιακά έπιπλα και state-of-the-art φωτιστικά που θα δημιουργούν μια ακόμη πιο πολυτελή ατμόσφαιρα.