Τέλος και επίσημα η Καλλονή- Προσπάθειες δημιουργίας νέας ομάδας-Παραμένουν ενεργά τα τμήματα υποδομής

Τέλος και επίσημα η Καλλονή


 Ανακοίνωση σχετικά με το άδοξο τέλος μια λαμπρής πορείας της Αθλητικής Ένωσης Λεκανοπεδίου Καλλονής εξέδωσε ο ερασιτέχνης, κάνοντας παράλληλα γνωστό πως ήδη έχει ξεκινήσει διαδικασία δημιουργίας νέας ομάδας.

Τα οφειλόμενα από την λαμπρή αλλά παράλληλα ιδιαιτέρως ζημιογόνα πορεία της ΑΕΛΚ που μας εκπροσώπησε στα "σαλόνια" της Superleague δεν άφησαν περιθώρια για την συνέχιση της ομάδος που συγκροτήθηκε το 1994.

Έτσι, ορισμένοι άνθρωποι του λεκανοπεδίου που πραγματικά αγαπησαν αυτό το εγχείρημα που λέγεται ΑΕΛΚ δεν έμειναν αμέτοχοι, ξεκινώντας μια νέα προσπάθεια.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες ,

ΤΟ 1994 απο τοπικούς παράγοντες του λεκανοπεδίου ΚΑΛΛΟΝΗΣ δημιουργήθηκε η Αθλητική Ένωση Λεκανοπεδίου ΚΑΛΛΟΝΗΣ.

Το σωματείο μετα απο μια μεγάλη παρουσία και πορεία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Λέσβου αλλα και πανελλαδικά , εκλεισε τον κύκλο του, κατορθώνοντας ομως να γράψει αθλητική ιστορία που πολλοί τη χάρηκαν αλλα και πολλοί τη ζήλεψαν περιμένοντας να κλείσει ο κύκλος .

Οπως και να εχει ομως η ιστορία έγραψε και δεν διαγράφεται.

Εμεις θελουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν θετικά στη λαμπρή πορεία της ΑΕΛΚ.

Επειδή όμως η ζωή συνεχίζεται εμεις οι λίγοι (τωρα) , θελουμε να σας κανουμε γνωστό οτι ήδη ξεκίνησαν οι νόμιμες διαδικασίες για την δημιουργία νέου ποδοσφαιρικού σωματείου με έδρα το λεκανοπέδιο ΚΑΛΛΟΝΗΣ με πρωταρχικό σκοπό και αποστολή τις υποδομές ποδοσφαίρου για μικρές ηλικίες παιδιών.

Εκτιμώντας τη ποδοσφαιρική ιστορία που εχουμε κληρονομήσει ,ότι ζούμε σε ενα ευλογημένο τόπο με άριστες αθλητικές εγκαταστάσεις και οτι στα χωριά του λεκανοπεδίου μεγαλώνουν παιδιά που απο τους γονείς τους έμαθα να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο, δίνουμε τα χέρια και συνεχίζουμε ενωμένοι τη προσπάθεια , βασιζόμενοι στις δικές μας τοπικές δυνάμεις για τη λειτουργία της ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ποδοσφαίρου στο Λεκανοπεδιό Καλλονής. Το χρωστάμε στα παιδιά μας.

Σημερα ειμαστε λίγοι, αλλα αποφασισμένοι ,θεωρούμε οτι σύντομα θα μας ακολουθήσουν περισσότεροι .σημερα σας ενημερώνουμε αυριο σας θελουμε κοντα μας.

Επίσης ενημερώνουμε ότι τα παιδιά θα συμμετάσχουν κανονικά και νόμιμα στα πρωταθλήματα υποδομής της διοργανώτριας αρχης ΕΠΣ Λέσβου και τη φετινή περίοδο .

Αυτα μεχρι σημερα και σύντομα θα σας ενημερώσουμε για την πορεία των διαδικασιών.Μεχρι τότε οι εγγραφές συνεχίζονται .

Οι γονείς μπορούν να ενημερώνεται απο τους :ΦΡΑΝΤΖΗ Δημήτριο :697 4657498 ,ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ Ιωάννη : 698 5838036 και ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Τιμολεων : 697 5206305.

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ

· ΚΑΛΛΟΝΗ: ΦΡΑΝΤΖΗΣ Δ. & ΚΑΛΛΙΑΣ Χαρης.
· ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΦΙΩΝ:ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗΣ Αναστ. & ΚΑΤΣΑΡΟΣ Γ.

· ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΚ.ΚΑΛΛΟΝΗΣ: ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ Γ. & ΠΕΝΤΑΡΗΣ Αχιλ.